Bråda dagar, men lite foton kommer här

Här är byxorna som jag måste både sy in och klippa av, de är för stora för Tim.

Mitt nya syrum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mönsterbordet ännu lite stökigt
 
 
 
 
 
 
 
Far och son på påskaftonsmiddag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I ett hav av skänkta Byggare Bob leksaker han är i sjunde himlen
 
Idag har det varit mycket … under förmiddagen var jag och Watson en ute en tur och träffade Tim och dagisbarnen i parken. Hem och laga lunch och sen parkerade sig Tarmor i soffan inför bröllopsyran. När det verkligen drog ihop sig för ett JA i kyrkan ringde sonen och undrade om jag kunde hämta Tim på eftermiddagen, klart jag kan och vill. Så nu har jag tina kokt skinka och gjort en potatisgratäng till middag för de stannar nog och äter. Lite sallad och bröd så räcker det till oss alla.
Nu ska jag ner i parken och hämta min älskling ha det gott i helgen alla goa bloggare.

3 kommentarer på “Bråda dagar, men lite foton kommer här

 1. Vilket mysigt syrum och byxorna, även om de är för stora, är himla tjusiga 🙂
  Hoppas middagen var god!
  Kram

 2. Det blev en bra dag för farmor till Tim tror jag.
  Sång gör gott i mitt hjärta med.
  Det måste vara så skönt för Tim att ha dig så nära.

  Fint dit syrum är. Tänk om man kunde sy… bara lite… yttepytte lite…
  Kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s