Krullet själv talar

En kylig lite gråmulen dag som passar mig perfekt idag. Var till frissan i torsdags och stödpermanentade håret … ”tvätta det inte på tre dagar” sa frissan … antar att det var för att hon skulle hinna gömma sig i tid.

Igår tvättade jag håret och det är vääldigt lockigt om jag säger så, insåg att jag måste föna ut det men tänkte att det göra jag idag. Sonen och Tim dök upp igår och inte var sonen tyst inte … han hade åsikter om lockarna om jag säger så. 

Idag sov jag så länge det bara gick innan klockan talade om att det är dags att ta morgondosen av medicin. Segade mig runt här hemma och suckade tungt när jag insåg att jag var tvungen att tvätta håret igen för att denna gång föna det. Nej, det blev inte bra om jag säger så … men nu får jag leva med risiga rufset ett bra tag och nu är det bara så.

Vi gick vår tur Watson och jag, svalt och skönt tycker jag som nu för tiden mest är överhettad vad det nu beror på. När vi kom hem åt vi och sen sov jag tills maken ringde … är ju inte klokt att vara vaken fyra timmar och sen vara helt slut och sova 2½ timme. Jag som har handlat nytt tyg (i lördags) och skulle sy boxerkalsonger till maken, det var vad jag såg i fantasin. I en blogg såg jag så fina kallingar som en tjej hade sytt, med lite upplysningar från henne beställde jag mönstret och var idag helt klart för att sy …  snark Zzzzzzz, så kul mitt liv känns.

 Nu har jag klippt ut hälften av delarna så kanske jag får ett ryck ikväll och syr ihop dem … eller så siktar jag på morgondagen. Jag ska fota dem när de är klara, har också stickat en del som jag ska fota ….

Blir så psyktrött på att planera så mycket saker när det gäller syendet och så blir det bara pannkaka för att jag inte orkar. Besviken blir jag och uppgiven, får säga till mig själv att jag ändå gör en hel del vissa dagar.

Nu är det dags att äta middag, hederlig pölsa dock inte hemkokt denna gång.

4 reaktioner på ”Krullet själv talar

 1. Helena Palena skriver:

  Kul med krull! Det var innte i början op 80-talet. Gjorde en sån permanent på jättekort hår. Fy så fult.

  Vill räcka över en bukett med blåsippor och säga Grattis på födelsedagen! Hoppas dagen blir trevlig.

 2. turez skriver:

  Ska blir roligt att se de nya kallingarna!
  Har nog aldrig hört talas om någon som syr underkläder. Väldigt smart skulle jag vilja säga.
  Och idag fyller du år!
  GRATTIS!

  Kram

 3. livsglimtar skriver:

  Tack sötisar för Grattiset … jag har faktiskt kommit så långt med kalsongerna att jag har sytt 2 cm … just idag har telefonen ringt många gånger och det är så trevligt.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s