Idag HF fri

Idag är jag HF= hundfri, Watson är hos paret som älskar att ha honom och jag njuter av att gå här och drälla i nattlinnet. Ska snart få ett ryck och ta mig in i duschen och sen ska jag sy. Eftermiddagen blir det fotvård, äntligen. Blev sjuk sist jag hade tid och sen har jag i tanken bokat ny till massor av gånger utan att komma till skott.

Våren kom av sig totalt och det är bara skönt tycker jag, svalt väder gillar jag som ni vet och sen blir våren lite längre och det kan ju aldrig vara fel. Jag menar nu slår inte allt ut hysteriskt snabbt för att ta slut innan man ens fattade att det hade börjat.

Jag har varit ute på nätet och letat recept på smörgåstårtor, är alltid kul att pröva något nytt. Vi ska fira min födelsedag på söndag då alla är lediga, det är ingen jämn födelsedag men närmast sörjande kommer, så det är bara att fixa tårta och smörgåstårta. Det är inte klokt att jag fyller 57 år … 60 närmar sig med stormsteg, känns konstigt har nog aldrig tänkt på mig själv som 60-åring. Man bara lever på och tänker inte på hur åren går men 60 det är nästan underligt att närma sig. Nu är jag glad för varje år jag får som det nu blev med mitt liv, oddsen för att bli väldigt gammal utan sjukdom har liksom smygit ut personalingången. En läkare i en tidning sa att vi transplanterade  i större grad dör av cancer än av njurbesvären … det får man väl tacka den medicin som håller kvar njuren i kroppen för, den är ingen medicin man vill äta egentligen. Men just nu mår jag ganska bra fast jag har rejäla svackor mest varannan dag …

Nu ska jag ta tag i mig själv och komma upp ….

Nu verkar min karriär som Tarmor över, han har sagt Farmor flera gånger nu, så jag får tacka för mig som Tarmor och presentera Farmor framöver.

5 kommentarer på “Idag HF fri

 1. Vad söt han är, den lille prinsen!

  Visst är det svårt att fatta att man kommit upp så i åren. Men, men, bara att acceptera.

  Kram

 2. Hej Farmor 🙂 Han ser helt underbar ut, marsipangrisen!
  60 fyllde jag sista mars och jag lovar det kändes inte alls så bara njut av den gyllene medelåldern, som det visst kallas! Kram

 3. Åh så gott med smörgåstårta. En del är ju så himla goda. Hoppas du hittar något fin fint recept!
  Och lilla Tim är så söt. Det går framåt i språkutvecklingen!
  Ha en bra helg!
  Kram

 4. Heja Farmor..var sak har sin tid i livet.
  Det där med mediciner förstår jag så bra..ett nödvändigt ont.
  Lycka till med smårgåstårtan, låter supergott och grattis i förväg =)
  Kram
  Helena

 5. När man ser på barn och barnbarn så inser man att man inte längre är 25 även om man känner sig så. I vissa lägen i alla fall…

  Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s