Irrande påskhäxa i farten

Ni kan ge er sjutton på att det är en irrande påskhäxa som har angripit mig idag.

Såg nog vad hon gjorde med grannen innan hon flög på mig. Så ryggslutet värker och jag suckar och stönar när jag ska ta mig upp ur soffan.

Har bakat marängbotten och gjort en smörkräm till morgondagens tårta. Maken har gjort en smörgåstårta som vi tror kommer att bli god.

Jag ska fota imorgon så ni får se det hela när det är garnerat och klart. Har klippt till en solhatt till barn … ska se när jag får ihop den, är så hopplös just nu … orken drar för det mesta sin kos så allt sker i korta etapper. Men har stickat ännu ett par vantar klara, denna gång randiga och tänker virka lite blommor att ”garnera” vantarna med.

Nu puttrar en sen middag på spisen, kyckling i vin … passar på att smutta lite på ett rosévin i väntan på middagen. Jag dricker så lite nu för tiden att maken har börjat köpa små vinflaskor, tror det är så där 2 glas per flaska, passar perfekt när jag bara tar en smutt i botten på glaset, resten får maken tuta i sig.

Så kul att de kommer imorgon min familj, längtar efter dem alla.

7 kommentarer på “Irrande påskhäxa i farten

 1. Längtar efter att få se lite bilder 🙂
  Hoppas helgen varit bra trots en del hopplöshet.
  Kram kram!

 2. Hej hopp .. tror ni att jag kom ihåg att fota tårtorna? Näää, hopplöst kort i roten har jag blivit.
  Jag fyller år den 3 maj men ville träffas i helgen så att Tim orkar vara med hela tiden. Om man träffas en kväll i veckan så kan han inte vara uppe så länge han ska ju till dagis dagen efter.
  Men tack för att ni gratulerar mig.
  Kram

 3. Vilken dum rygg som värker, hoppas att du blir bra snart. Tänk att det alltid ska vara nå´t. Vilken härlig header bild en liten spjuver med nyfikna ögon….får man härmas? Hoppas du fick det mysigt med familjen.
  Kram

 4. Klart du ska härmas!!!
  Ryggen är bättre men jag får ta det lite lugnt när jag ska upp ur soffan eller sängen. Det liksom hänger sig kvar på ett känsligt läge eller hur jag ska säga.
  Det var verkligen en mysig söndag med hela familjen, en av mina bästa vänner dök också upp och det är så roligt. Nu har jag även denna dag ätit smörgåstårta, blir nog även middag för att göra slut på den. Men jag offrar mig så gärna hrmf …
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s