Nu är hon såld

Nu är husbilen såld och det är både en lättnad när man nu har bestämt att den ska säljas att vi blev av med den så snabbt, men samtidigt vemodigt. Jag har verkligen älskat husbilen och kommer att sakna den, framförallt lättheten att besöka andra utan att behöva besvära med sängplats och mat.

Paret som köpte den var jätteglada den är som ny och för kvinnans del var det framförallt att den är doftfri som avgjorde köpet. Hon är grav doft allergiker, så hon luktade på dynor och överallt men bilen är som ny och välskött in i minsta detalj så de insåg att de fick en ”ny” bil till bra pris. Där ser man att det lönar sig att sköta om sina saker som en baby.

Jag ser framför mig hur jag köper flera nya skor på söndag .. maken ska golfa på lördag så jag får vänta till söndag med att handla. Sandalerna jag har är gamla som gatan och jag behöver verkligen alla sorters skor vilket jag ska passa på att handla.

Nu har jag fått två beställningar på hemsydda kalsonger så jag ska idag skicka efter mer tyg,  det är tyget med röd botten och vita moln som hon har beställt. Ni får se när jag har sytt klart dem.

Idag är det bättre ute med mindre sol … ursäkta mig men värme och massa sol är inte min grej liksom, jag mår inte bra då helt enkelt.

Nu ska vi börja snoka runt efter ett sommarställe …

2 kommentarer på “Nu är hon såld

  1. Vad roligt att det gick bra med försäljningen, nu är det ju bara det roliga kvar, att hitta ett ställe till sommaren… hus-shopping 😉
    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s