Grekiska korvar med paprika och kummin

Korv grillade dottern men inte vilken korv som helst utan specialare från närmaste köttaffär som de gör själva, man kan bli kär för mindre. Fläskkarré från Gotland med namngiven uppfödare … smakar så gudomligt gott marinerat. Minns när vi och en av mina vänner delade på en gris från Roslagen ett år, så vi njöt av gott kött med alla smak kvar.

Gårdagens eftermiddag tillbringade vi i hennes trädgård, maken och dottern klippte gräs och jag gick lös på en buskväxt i kruka med sekatör. Det är så härligt att bara få sitta ute med en kopp kaffe nära till hands mitt i naturen.

Idag ska det fixat lite här hemma, maken håller just nu på att ordna min cykel för vårens utsläpp … ha ha lite som kornas utsläpp, cykeln blir vild och galen därför låser vi fast den med redig kedja i cykelstället.

Nu kom han hem, vi ska till Willys och handla ….

5 kommentarer på “Grekiska korvar med paprika och kummin

 1. Härligt att få ordning på cykeln!

  Sv. Kurtan från Indiska fanns upp till xl. Jag köpte l, jag är nog ungefär strlk 44 numera och tyckte modellen var helt ok tilltagen i storleken. Materialet var viscose så den är inte helt stum. du får ta och prova kanske?:)

  Ska nog ta en tur till stan i helgen och pröva för den ser så fin ut och kanske får jag plats i den.

  Kram

 2. Låter som en skön dag i trädgården och mums för korv! Under min uppväxt köpte mamms och papps ofta hel gris, ren, älg osv, så smaskigt och praktiskt att alltid ha gott om kött i frysen. Maken och jag har sagt att vi ska följa den traditionen när vi har köpt en större frys, vilket aldrig verkar bli av. 🙂

  Sköt om dig vännen och ha en fin vecka!
  Kramen!

 3. Alltid lika härligt när det blir cykelväder igen!
  Det är skönt att känna vinden i håret och rulla fram.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s