Lyckan är en ofarlig tumör

Är väl ingen risk att jag tappar annat än orken … Har börjat morgonen med provtagning, ska ringa imorgon och höra hur det ser ut. Sen efter den sena frukosten (jag skulle vara fastande till provet) så somnade jag och sov i massor av timmar. Så nu har jag liksom gått upp igen och denna gång luftat Watson, pratat i telefonen och ätit varmkorv med bröd.

Strålande väder om än blåsigt … Igår var C hit, min vän som gjorde en gastric bypace för ett tag sedan, 25 kilo mindre är det av henne nu. Hon mår bra och ser strålande ut …

Tycker det ska bli skönt att höra att proverna ser bra ut imorgon, jag är så sjukt trött hela tiden att jag behöver höra att allt ser ut som det ska. Makens nyupptäckta syster ringde och vill så gärna träffas och jag tycker så mycket om dem men det är svårt att förstå för andra det där att jag inte orkar och egentligen inte alls mår bra av att åka bort fast de har en egen stuga till oss med dusch, kök och allt. Jag kan lägga mig och sova när jag vill säger hon så vänligt men usch så svårt det här är för andra att förstå.

Nu ringde maken … veterinären hade ringt och talat om att tumören de opererade bort på Watson var en helt ofarlig rackare som satt i en hårsäck. JIPPI! Så nu ska vi dit och ta bort stygnen på lördag, tänk så lycklig Watson ska bli när han slipper struten han kämpar med dygnet runt.  Tänk om jag kunde få Watte till att ta upp efter sig själv?

Nu ska jag först knåda ner en deg i en bakform, jag köpte en slags snabbgröt med blåbär och aprikoser som ingen gillade att äta som gröt, så nu har jag släng ner en näve i matbrödet. Få se hur det blir … sen ska jag sy.

Sonen ringde och vi bestämde att det är dags att köpa en riktig barnsäng till Tim, så nu blir det en tur till IKEA i helgen. Det finns lite annat jag vill titta på och så behöver jag ett överkast till dagbädden som Tim och jag har gjort lite lekstuga av.

Tjingeling ….

3 kommentarer på “Lyckan är en ofarlig tumör

 1. Ja, verkligen. Lyckan är en ofarlig tumör!! Just idag har jag fått besked om mina godartade tumörer! Vilken lycka! Och även min vovve operrerades i januari och hans tumörer var också godartade! Så trots sjukdom och elände, som jag kan se att du också haft din beskärda del av,kan jag känna glädje! Vi ses igen!
  Hulda

  Här kan man inte tala om annat än dubbel lycka. Ja vi ses igen … såg nog hur din vovve satt och tittade ut över nejden.
  Kram

 2. Vilka goda nyheter att tumören var ofarlig!

  Ja, det är jättesvårt att förklara för andra det här med orken och hur allt fungerar. Ofta jämför folk omkring mig med sig själva, vad de ändå orkar och kan när de har fått en släng av något. Men det är ju enorm skillnad på att vara sjuk 5 dagar om året eller 365 dagar om året. Blir en helt annan omfattning av konsekvenser och orkesplanering. Nåja, alla parter vill ju väl, det är väl bara en sådan sak som är svår att förklara och svår att förstå.

  Hoppas dina prover ser bra ut och att brödet blev gott. Här slängde vi ihop en glutenfri Focaccia i går, blev väl sådär, men gick att äta.

  Sköt om dig!
  Kram!

  Det är stört omöjligt för folk att fatta att jag inte funkar som en frisk. Sen blir jag ännu tröttare och risigare dagen efter och hur ska jag må då om jag sover över hos folk? Att jag helst inte vill sova över kan de inte förstå … jag kan ju vila som jag vill säger de, men det blir ändå inte som om jag är ensam hemma och lunkar runt i min egen takt.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s