Kalla mig gärna citronen …

Här sitter jag och surar … imorse ringde mottagningen lite efter åtta och ursäktar att de väcker mig. Tror ni inte att det förbaskade labbet har slarvat bort det viktigaste provet igen, så nu får jag åka dit på fredag och lämna blod ännu en gång. Nu ska jag banne mig leva rövare för  jag är så förbannad över att de är så slarviga hela tiden.

Men glädjande nog var alla andra prover jättebra … för dig som hänger med var kreat på 88 och kolesterolvärdena var jättefina utan tabletter, så jag hoppas att det håller i sig. Hb:t verkar vara på gång att bli högre nu igen, hoppas att det stannar där det är just nu … så jag slipper tappas på blod igen.

Idag har det städats lite här hemma och jag är trött, väntar nu på att maken ska komma hem så vi kan ta en tur till Willys. Jag kokar korv och tinar korvbröd, så slipper vi känna oss så hungriga när vi handlar.

Här blev inte så mycket regn idag … solen har gjort sitt för att glädja oss och det är bara att tacka och ta emot.

Nu ska jag käka korv …. fridens så länge.

4 reaktioner till “Kalla mig gärna citronen …

 1. Samma sak hände för mig. Dom ringde tidigt på tis morgon och sa att jag måste ta om några prover jag tagit dagen innan..de hade blivit fel…suck.
  Härligt med vovven, då behöver ni inte oroas för honom =) Och jag förstår PRECIS det där med att åka bort till folk, det är inte bara att gå och lägga sig…det är såå mycker mer…
  Kram
  Helena

 2. Fy fan vilken dålig stil att de slarvar bort prover till höger och vänster. Vad är det för vård? ÅH!
  Hoppas det är sista gången och du gör rätt i som sätter ner foten.
  Kram på dig.

 3. å min Maggan min bästa kämpa kvinna. ja e me dig å kan inte låta bli o se rött för vår sk vård skaaa ju va så förbaskat bra. när o var o för vilka då kan en ju undra. du om nån har råd att sätta ner bägge fötterna o om ork finnes ge till de största vrål du förmår,när gud skapade oss hade han ibland lite för mycke o göra så han hann inte sätta taggar på oss, men visa tänderna kan vi,använd dom med.kram o mina bästa tankar till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s