Släng hit en flytväst …

Igår åkte maken och jag till en eccoaffär och handlade skor … så nu har jag så jag klarar mig ett tag.

För några dagar sedan återkom yrseln och svimkänslan …  först tänker jag att det är tillfälligt, men nu verkar det som om det håller i sig. Känner mig avslagen och deppig, kroppen är verkligen i en röra just nu, måtte det bara gå över och inte ha något med värmen att göra för då lär jag inte få kul under sommaren. Alla prover var ok så på det viset mår det fysiska bra … sen hur jag upplever kroppen är en annan femma.

Igår var vi också till veterinären med Watson, stygnen skulle tas men det blev inget av med det utan vi ska låta det vara ytterligare några dagar. Verkar ju dumt att ta bort stygnen om risken finns att något ska gå upp. Såg annars fint ut sa veterinären.

Funderade ett tag på att göra en omröstning här inne, men när jag kom till vad det skulle röstas om så tröt både fantasin och lusten. Vad skulle jag fråga om? Om ni orkar med ännu en vända med mig? Är jag för sur och gnällig? Tråkig rent av? Eller skulle jag fråga om något brännande samhällsproblem? Äh, det blev varken hackat eller malet, alla frågor verkade så fåniga … jag menar, hallå tycker ni om att läsa min blogg? Klart att många gör … såg att jag gick över 200.000 tusen besök igår och det imponerar på mig, faste en del bara är sökord som registrerats. Men visst hade vi större fart på våra bloggar och kommentarer före facebook blev så omtyckt av många? Sen har sommaren kommit och då blir det alltid lugnt på bloggen.

Sen tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg som bara de betrodda skulle få läsa, men sen orkade jag inte det heller. Mycket tänk och liten verkstad är det hos mig just nu. Den där gnistan man mår gott av verkar ha slocknat för tillfället, lusten finns men orkar liksom inte ta sig upp och ut i det fria. Ska ta fram en stor korkskiva och försöka flyta upp …

Liten drink till er alla som tack för alla besök hos mig.

Kram

3 reaktioner till “Släng hit en flytväst …

 1. Känner igen din känsla… Jag tycker då om att läsa din blogg, precis som den/du är. Dessvärre är jag inte så duktig på att kommentera, men det betyder inte att det du skrivit är tråkigt. Ofta nickar jag instämmande, ofta kommer jag igång i tankeverksamheten, ofta skrattar jag.

  Skönt att det går åt rätt håll med Watsons läkande.

  Delar din avslagenhet och depp, känns som om jag ligger och krälar i botten någonstans. Både självkänsla och självförtroende känns som bortblåst, har en klump i magen och denna trötthet som inte släpper taget. Blir nog att söka hjälp, har tagit fram telefonnummer till vårdcentralens kurator ifall jag bestämmer mig för att ringa. I vårt lilla samhälle tar de dock endast emot akutfall på vårdcentralen under sommaren. I brist på annat har jag börjat läsa dessa förbenade självhjälpsböcker, Självkänsla Nu bläddrar jag i nu. 😉 Jag som alltid brukar komma på lösningar på egen hand, men nu står jag ganska maktlös och vet inte hur jag ska komma vidare.

  Vad gott med en drink, Skål på dig kompis! Det ordnar nog sig det här eller hur. 🙂

  Ha en bra dag! Kram! 🙂

 2. Ja, man får verkligen vänja sig vid vid nergångarna man har. Och íbland vet iaf inte jag varför jag rasar ner i dalen och bara gråter. Men på nåt vis klättrar jag upp, har ju en väldigt bra man. Hoppas du känner dig bättre snart. Du har ju nya skor iaf, hihi… och Watson blir nog av med stygnen om några dagar. Men jag förstår oron, för så var det sist för vår vovve också, stygnen fick sitta kvar och då börjar tankarna rusa runt i huvet… är nåt fel?
  Ha et gott!
  Hulda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s