Singing in the rain

Som jag har dansat för att få regnTrött efter dansen men så lycklig över allt som strilar ner i den dammtorra jorden.Inte gör det mig något att jag får gå med paraply en sväng med Watson och inte gör det ett dugg att jag just idag ska till optikern i regnet.Bara regnet fortsätter i några dagar ... svalt och skönt blir det och jag kan leva lite mer igen. Jag har varit ensam med Watson i två dagar, gissa om jag har planerat alla kissturer för att orka med det hela, bra har det gått men idag är jag lite avslagen. Lovade sonen igår att hämta Tim på dagis och bjuda honom på middag, fick minst sagt spunk när jag tittade i min agenda och såg att jag skulle till optikern kl 15.00. Jag har en ärthjärna nu för tiden minns snart ingenting ... men så ringde sonen vid lunch och hade fått åka hem tidigare från jobbet, så han hämtar Tim själv och sen kommer de upp och äter middag med oss. Ett stort phu för mitt inre stressade liv ... Igår kväll satt maken och jag och letade efter sommarställe på internet. Det finns många fina men utan toa och vatten, varför skulle jag ge över 600 tusen för ett ställe utan rinnande vatten och toa. Hur kan folk ha de så år ut och in? Jag fattar inte sånt ... Jag vill ha modernt och fint inte som många har det inne i sina hus, förjävligt fult. Man märker att många slänger ut sånt som är trasigt och fult, gratis på landet. Han har inte ett dugg med det här att göra. Ärligt så avskyr jag Karlsson på taket, en elak jäkel.
 
För mig ska landet vara en oas att komma till … jag vill ha det vackert och genomtänkt, vitt, turkost och mörkblått. Fina bekväma möbler, vinterbonat så att vi kan vara där året runt ifall vi vill nu eller som äldre. Där ska finnas helst två gäststugor till ungarna och närhet till vatten. Så vi lär nog få leta på och har inte ett dugg bråttom utan handlar i höst eller när vi nu hittar det som vi känner är vårt ställe.
 
Nu ska jag samla ihop mig inför optiker besöket, två glasögon ska jag beställa så semesterkassan ryker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här kan jag lova att inlägget inte alls såg ut när jag hade skrivit klart. Wp har ingen ordning på bilder eller text men jag får bjuda på det.

6 reaktioner till “Singing in the rain

 1. Ja det där med minnet har vi nog gemensamt du och jag med många andra, framför allt de som är transplanterade. Ni kommer säkert att hitta Ert drömställe snart…..för gubben o mig tog det ett helt år men det var värt att vänta på…..kram

 2. Oj så rörigt inlägget mitt ser ut, det där pratet om Karlsson var en bild på Karlsson i takt som wp trollade bort. Inte enda bilden som kom bort och textens placering ska vi inte tala om inte en siffra rätt.
  Vi hörs om söndag.
  Kram

 3. Över niotusen kostar mina nya glas med prismor både här och där, är inte klokt. Men vad att göra? Med det felet jag har blir jag ”enögd” för ögat orkar inte rätta till skelheten hela tiden och då ser jag bara på ett öga. Om jag hade körkort skulle jag inte få köra utan glasögon och sen fattar jag varför jag ideligen dräller och slår ut glas och allt som står på bordet. Jag ser ju ”dubbelt” får skevt seende och därför knuffar jag omkull saker. Som jag har svurit över hur korkad jag har blivit med motoriken både den fina och den grova, men nu fattar jag vad som har hänt och det känns skönt.
  Valde den sortens glas där man ser på olika längder, kommer inte alls ihåg vad de heter. Om jag inte klarar av att lära mig se bra genom dem vilket tydligen händer en del så sa optikern att han ska ordna den typ jag har nu, den med en liten ruta längst ner att se nära med. Nästa vecka ska de vara klara mina ny blev mörkt röda istället för de mörkt rödlila jag har haft i många år. Nu ska vi åka till landet fira en 50-åring och en 90-åring …

 4. Jag tyckte inlägget var roligt och ovanligt uppbyggt så jag ser inget negativt med det 😉
  Hoppas ni hittar ett fint sommarställe. Rinnande vatten och toa är väl ett måste? I alla fall för oss som alltid haft det, så gott som.
  Kraam

 5. Ja, att hitta stugan man vill ha för rätt pris är nog inte lätt.
  Jag har ju ärvt min ihop med brorsan och det är inte alltid lätt… han är ungkarl och inte vän av ordning direkt. Vi funderar på att köpa loss syrrans hus på tomten bredvid och flytta ner dit för i vår stuga är det ofta fullt hus och jag behöver lugn emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s