Tankar och några foton

Vaknar och tänker att jag nog måste dammsuga runt min säng idag … 😉 äter riskakor när jag inte kan somna och det blir rätt smuligt vid min säng. Av alla dåliga ting att äta mitt i natten tänkte jag att riskakor borde ligga bra till, de är inte söta, så tänderna ska väl klara av det utan att ta skada.

Men än har jag inte tagit fram smulsugaren …

Igår var vi över till min mamma som har köpt en stor platt- tv av en släkting, maken han mätte och markerade allt så rakt och fint för att hamna i ett hopplöst ”hål” med ena skruven, det gick bara runt runt inte f*n gick det att skruva fast den där. Det blev till att mäta upp nytt undertill och börja om … när allt var klart visade det sig att släktingen hade tagit både elsladden och fjärrkontrollen till sin egen nya tv. Men fatta, hur tänker man då? Så maken och mamma fick åka en snabb tur till centrum och köpa dessa saker.

Mamma bjöd på middag,vi fick stuvade skärbönor vilket jag inte har ätit på många år, så gott med stekt fläsk och kokt potatis till.

NI får ursäkta mig men inlägget blir så här konstigt för andra gången på wp, jag kan inte göra något åt det utan det får se fult ut.

SkärbönorNär vi kom hem var det bara att skynda sig över till sonen för då skulle vi vara barnvakt en stund till den sovande marsipanlimpan. Sonen skulle springa i motionsspåret en vända. Idag ska jag inte göra ett smack verkar det som ... tänker en massa som vanligt mer blir det inte. Watson ska få gå till hundvakten på eftermiddagen för vi ska hämta Tim på dagis, han ska äta middag med oss och blir hämtad vid 19-tiden av sin pappa. Just nu har Tim sitt värsta 2-års trots så vi ska hämta honom idag och imorgon så att sonen slipper stressen och hetsen vid middagstid några kvällar. Klart att han blir trött ibland ensamstående som han är, passar fint att hjälpa till lite extra när maken har semester. Varför Watson ska gå bort undrar du? Jo, Tim är så rädd när Watson skäller, så på sista tiden har han inte velat gå hit för hundens skällande. Det blir som en ond cirkel ... Watson skäller över vad som helst när Tim är här ... Tim blir stel som en pinne, hjärtat går och så stortjuter han ... kul va? Annars är han inte rädd för Watson bara när han låter. Han är överlag överkänslig mot ljud ja, vad gör man ungar är olika ... antar att det växer bort med tiden. Sitter här och njuter av sommarljuden från vatten och båtar som åker utanför vår balkong, vågorna som slår mot strand och dessa underbara måsar och tärnor. Vi har fått som ett BB för måsar på taket vilket roar mig ... mest av allt när de ska lära sig låta som måsar gör.Lidingö runt Här var det bild med båtar på Värtan, utsiktsbilder osv ... blir så sur på Wp. Paljettenq ... sätter in lite bilder på mitt hem ... minns att du ville se hur sovrummet blev när det blev klart. Blir något någonsin klart här hemma undrar jag som får vänta i flera år till på den där total renoveringen som förvaltaren ska göra. SovrummetFyrkanten till vänster är Watsons sovbur, där trivs han

                   

Utsikt från balkongen

Jag får sätta in de saknade bilderna en annan dag.

4 kommentarer på “Tankar och några foton

  1. Godmorgon på dig.

    Den där släktingen var inte så smart tror jag… för det MÅSTE ha följt med både kabel och fjärrkontroll till den nya tvn alltså… Men men…

    Ibland strular det i bloggvärlden. Har märkt det idag. Kan inte kommentera på väldigt många. Så jag hoppas det funkar hos dig.
    Njut av torsdagen nu. Det ska jag, det är SOL :))
    Kram Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s