Klåda både här och där

Just nu känner jag mig lite som de där muttrande skolbespisningstanterna …. var faktiskt en sån själv när ungarna var små, men inte sur, 😉 inte jag inte. Allt ska jag liksom göra på en gång, en slev hit och en slev dit.

Har träffat Marsipanlimpan, handlat present och vitamin/mineraler till Limpan, bakat kärleksmums, satt upp en ny köksgardin och donat med allt möjligt där emellan. Maken har nu tagit bort den stationära datorn och kopplat ihop en bärbar med skärmen och tangentbordet. Inte ett ljud hör jag allt är så tyst, vår gamla låda susade så jag höll på att bli galen. Det är massor av nya saker att lära sig här här inne och jag känner mig lite vilsen i pannkakan.

Maken har semester nu och dagarna bara rusar förbi, jag vet inte vad vi har för oss? En dag åkte vi till Glassfabriken och åt ”riktig glass” det kändes väldigt förbjudet då min skalle var full av äta rätt tankar. Men gud så gott!

Jag har skickat efter ett presentkort från Delicard till vår hundvakt, tre rätters med olika smaskiga val de kan göra. Ibland kan jag hålla på i flera veckor med att ”beställa” något utan att komma till skott, så det är skönt när det äntligen blir gjort.

Jag har haft och har klåda på kroppen … tror det är biverkningar och funderar på om det kan vara så att kortisonet som jag nu har dragit ner helt enkelt tog bort biverningen klåda tidigare? På måndag är min njurläkare på plats igen, hon ska ringa mig, få se vad hon tänker.

Nu har maken barnsäkrat alla fönster och balkongdörren … det kan aldrig vara fel när man har ett kvicksilver till barnbarn och bor hööögt.

Vi har ett härligt körsbärsträd fullt av mörka härliga biggaråer på baksidan av vårt hus, granne med lekparken där sonen och Limpan satt idag. Sonen och maken klättrade på staket för att nå de åtråvärda bären, även Limpan ville klättra, men sånt får man ju bara göra när man är stor pojke, sa farmor torrt.

Har precis fått samtal om att Limpan har ätit en rejäl middag som omväxling till att säga att han inget vill ha. Hela han är ett stort NEJ sedan ett tag och det tar på krafterna att laga god mat som han inte ens vill smaka på. Lider med sonen, blev så himla lättad när vi fick höra att Limpan hade ätit mer än rejält.

Semester är mest att ta det lugnt, vi läser, äter och åker och handlar … jag stickar så klart och glor på tv, kvällarna blir sena fram på småtimmarna men vad gör det?

Nu är det middagsdags ….

6 reaktioner till “Klåda både här och där

 1. Min Lilleman han åt ungefär var tredje dag och då bara en sak i taget. En potatisdag följdes av tre dagar utan mat i princip och så åt han bara korv på tredjedagen. ”Svält” igen för att vräka i sig blodpudding efter några dagar. Typ så. Han är en vuxen, stark, klok och mycket vacker man idag så det funkade tydligen det också även om jag tror att jag skaffade mig en del av dagens gråa hår under de åren.

 2. Det är härligt med samvaro när det är semestertider.
  Och klia inte för mycket på din klåda bara. Annars blir det väl ingen Maggan kvar 😉
  Kram

 3. Hallå där.
  Inte riva dig nu bara när det kliar. Det är hemskt alltså, men försök låt bli.

  Att marsipanlimpan är på besök är kul, han växer så det knakar kan jag tro.
  Har lite av det där mattänket själv… vissa dagar äter jag inget, andra dagar massor. (onyttigt) Är så matless!

  Här regnar det så några körsbär blir det inte plockade. Tror inte de är mogna heller vid närmare eftertanke…

  Ha en skön söndagskväll nu så hörs vi igen snart.
  Kram Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s