Kladdkaka med vispad grädde

Packade picknick korgen med kaffe, kladdkaka och vispad grädde … Watson fick en vattenskål och så bar jag korg + stol, Watson i koppel och satte mig utanför vårt hus i skuggan. Watson gillar att bara ligga och jag att bara sitta i skuggan, till picknicken hade jag bjudit våra hundvakter B och I som kom med sina stolar och satte sig hos oss.

Trevligt att prata och fika en stund i all enkelhet, äntligen passade jag på att ge dem ännu en trerätters middag i form av presentkort. Lustigt nog väntade de just idag på det kylda/frysta paketet med förra presentkortets mat. De sa att de här middagarna verkligen har givit dem knorr på tillvaron. Vi vill så gärna att de ska mysa som tack för hjälp med Watson, för det är och har varit guld värt att de ställer upp.

När vi satt där kom sonen och marsipangrisen förbi, de var på väg till Tims första barnkalas, hans bästis fyller fyra år. De håller till på en stängd förskola, perfekt med staket runt det hela så alla ungar kan springa som de vill. Tänk att Tim skulle få fiska i fiskdamm för första gången, det kallar jag kalas.

Ännu en dag när det mesta i kroppen beter sig som det ska jippi!

Fick tre plastpåsar med sallad, kryddor, morötter, rödbetor, lök och rabarber av B och I, så nu blir det kokta pinfärska rödbetor och smör som förrätt, bland det bästa jag vet.

Nu ska jag sätta mig i soffan och sticka en stund har börjat med nya vantar efter att jag har stickat ett par sockar till Tim som han ska få i vinter.

5 reaktioner till “Kladdkaka med vispad grädde

  1. Håller med Znogge. Verkligen mysigt, men det är det ju de flesta gånger på picknick med bra sällskap.
    OJ! Redan fyra år. Tiden går verkligen fort 🙂
    Kram

  2. Jameen… Alla verkar kunna göra kladdkaka! Jag har varit sugen på en härlig bit i flera veckor men jag har fastnat vid att bara läsa recepten. Det finns ju tusen olika!! Hur gör du din?

  3. Haha jag går till Willys och böjer mig ner i frysdisken och tar upp en som visade sig vara jättegod … allt av lathet. Tänkte att det kunde vara bra att ha en sån i frysen till något tillfälle. Bra va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s