Äntligen regn

Jag springer inte ifrån det härliga regnet, jag springer in i det med öppen famn … äntligen är det vått ute, men mer kunde jag väl få när det ändå håller på? Tidningarna skrev stora rubriker ”RegnKaos över hela landet” … pyttsan, vi verkar alltid hamna i utkanten på allt som kan tänkas fukta ner tillvaron.

Idag har jag mest tagit hand om kroppen, fixat håret som nu äntligen börjar bli lite ljusar … filat naglarna och fixat lite med fötterna. Jag hade tänk att jag skulle åkt in till Åhléns med maken och fått naglarna fixade, men kom på att Prideparaden skulle gå av stapeln igår. Så stan fick klara sig utan mig denna dag, hade ingen lust/ork att åka in och titta på paraden vilket  egentligen roar mig väldigt. Tänk att inget tv-bolag passar på att bara filma någon timme helt gratis med ren underhållning, fattar inte varför de är så fantasilösa på tv företagen.

Senare idag ska vi åka till Norrtälje trakten och titta på två sommarhus vi är nyfikna på.

När det gäller fästingen som jag fick för några veckor sedan har allt läkt fint och jag kunde peta bort den lilla biten där det satt kvar lite svart ifrån den. Har ännu inte blivit sjuk så fästingen var nog frisk tursamt nog.

5 reaktioner till “Äntligen regn

 1. Det skulle ju vara förbenat otur om den förde med sig en sjukdom. Du har nog som det är.
  Du kan glädjas av regnet. Jag älskar när det regnar, det är vackert att titta på och stillsamt att lyssna till.
  Men du tycker om det av andra anledningar. Nu får det väl lov att bli lite svalare hos dig då och lycka till med letandet av sommarhus.
  KRAMAR

 2. Du kan väl skriva till Tv bolagen och klaga. Det är ju många som gillar att titta men inte kommer iväg och man vill se mer och med ”stilla bilder” dvs så man hinner uppfatta och inte bara en kortis på Rapport.

 3. Ja visst är det härligt med regn och idag kan man andas igen. Tyvärr så måste jag meddela att fästingburen smitta inte kommer på en gång. Borrelia och TBE kan komma flera månader efter fästingbettet. Skulle du få en röd fläck med små kvisslor i någonstans på kroppen bör du söka läkare. Fläcken kan sätta sig var som helst den behöver nödvändigtvis inte sitta där fästingbettet satt.
  Lycka till med husletandet. Många kramar

  Äsch då trodde det var två veckor som det står på många ställen … men jag ska vara vaksam.
  Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s