Ruskigt, disigt och duskigt .. mer regn tack

Något för mig, jag är nog en Regntuss.

Stora tunga droppar på rutan en stund före vi var tvungna att gå vår sväng Watson och jag.

Det är nog allt som har kommit idag, tror jag. Benen och kroppen värker idag, efter vår tur och två varmkorvar så somnade jag i soffan. Hela dagen har gått när jag tar min tunga kropp ur soffan.

Någon ringer men min telefon bara tjuter när jag ska svara, hur jag än gör är det något fel på den. Mobilen? Jag tog fram den, men fattar inte hur jag ska använda den …. den säger att den ska vidarekoppla ett samtal när jag försöker ringa, inget händer, allt går bara ner. Dags att ladda och köpa mer telefontid.

Så jag får vänta tills maken kommer hem.

Ikväll ska vi vara barnvakt en stund till marsipangrisen, han sover när vi kommer och det är ju bra för honom, men tråkigt för oss.

Vi har lagt bud på ett sommarställe …. fortsättning följer.

Jag har lovat mig själv att inte gå igång med fantasier om tapeter och nya golv osv så är det svårt att hålla sig i skinnet. Vänta och se om huset blir vårt först. Maken och sonen, de är redan igång i tanken med att såga och röja ur runt huset, det är en tomt de inte har gjort ett smack på … stor och mycket träd/sly.

Nu fikade jag och åt smörgåskex med smör och hård mesost på … middag vad är det? Blir ingen som helst ordning idag. Jag har tinat tonfisk som jag tänkte steka och göra en stor matig sallad till, men nu är jag inte hungrig längre.

Tjillevippen

4 reaktioner till “Ruskigt, disigt och duskigt .. mer regn tack

 1. Godmorgon på dig vänaste vän.
  Så nu blir det snart sommarstuga på er får vi hoppas. Inget ide att planera förrens det är klart liksom. Men jag tror du går igång snart, välja tapet, golv osv..
  Ska bli skoj att följa hur det går..

  Är nog en stor regntuss jag med. Älskar när det regnar… vilket det gör just nu. Det fullkomligt vräker ner… Skulle önska du kunde sitta här och höra hur det smattrar på taket :))
  Det är en skön känsla ska jag säga.
  Nu får jag snart lägga mig ett par timmar igen. Ska bli så skönt. Är så trött…
  Men önskar dig i alla fall en skön dag nu.
  Kram Synnöve.

 2. Åh vad jag hoppas ni får huset om ni hittat något ni vill ha med rätt potential!
  Jag har ärvt min stuga och delar med brorsan så man kan inte riktigt göra som man vill men för det mesta så bryr han sej inte om vad jag ändrar och stökar. :o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s