Äter Ben o Jerry glass med ispik

Till kaffet ville jag ha något sött men skafferiet var tomt … kom på att jag hade glassen Ben o Jerry i frysen, tog fram den lilla pappbunken och förstod verkligen vad maken gnällde över den kväll han skulle ge mig lite av den här glassen. Så hård  att jag säkert kunde slå ihjäl vem som helst med glassen. Inte hade jag tänkt att äta upp allt … men det fanns inget att välja på, den var stenhård och smälte väldigt långsamt. Så nu vill jag inte ha mer glass … rap.

Denna vecka har varit omtumlande på många vis, själva pappersskrivandet på sommarstället gjorde vi i onsdags, vi har varit barnvakt till marsipangrisen en kväll och så ringde makens chef och gav maken en högre tjänst med mer i plånboken. Men tänk så fint, de pengarna kan gå till själva kostnaden av sommarhuset … ska nog döpa huset när vi kommer dit, måste känna efter vad det kan tänkas heta. Mysan eller kanske är det en BosseBus det får vi ta reda på …

Själv har jag varit ”pigg” men trött, att sova nästan varje dag har varit ett måste, efter svängen med Watson som för den delen har varit risig några dagar, men idag verkar vara sig själv igen. Nu går skallen i spinn, alla ideér om hur vi ska ha det i huset och på tomten, en Friggebod ska beställas till sonen och marsipangrisen, en med sovloft, inte beställas ännu men till i vår.

Utanför smäller det i metall, skrapar och klingar, de sätter upp ställningar för balkong renovering, vi ska röja ut allt från vår balkong i helgen. När det är klart kommer renovering av något värre … hissen, då får jag gå upp och ner fem våningar i några veckor, tvi vale säger både Watson och jag.

Fredag igen och jag känner mig som vanligt snopen och undrar vart veckan tog vägen? Har tagit fram lite kött och tänker mig en fredagsmys middag. Tänker …. är så svår att få igång mig idag, disken ska plockas ur diskmaskinen och det odiskade ska ner … torka av diskbänk och plocka lite, hur svårt kan det vara vissa dagar?

3 kommentarer på “Äter Ben o Jerry glass med ispik

 1. Har aldrig hört talas om glassen…tyvärr. Perfekt tajmat med högre lön och ny myzig stuga. Och få vara där och pyssla med Watson och marsipangrisen lekande i gräset.
  Och vissa dagar strejkar kroppen helt och då har man inget annat val än att vila.
  Kram
  Helena

 2. Ni har mycket att stå i med stugan och allt vad det innebär men det är ändå roligt stök och bök.
  Fast kanske inte när dagarna inte är så snäll emot dig.
  Men allt blir bra till slut, inom sinom tid.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s