Urk sjuka

Här kommer en snabbis … har legat sedan igår har fått en släng av det jag drabbats av så där var tredje månad sedan jag fick njuren (tror att jag är känslig för vissa baciller för att immunförsvaret är lägre). Huvudvärk, rysfrys utan feber och så illamående och ett jävla springande på toa. Tror att det har vänt idag, är slak så det räcker, lär ta några dagar att hitta tillbaka. Bara att äta tar några dagar att börja med igen, allt ätligt luktar äckligt för tillfället. Maken köpte en sån där bantningsdryck där allt kroppen behöver finns … måste få i mig något.

När jag idag tänkte värma välling upptäckte jag ett levande djur i pulvret. Så nu vet jag vad som står på tur till helgen. Riva ur alla skåp och kasta det mesta.

Underbart det regnar ute och jag blir euforisk av lycka … andra jätteskuren på några timmar. Hopp om livet.

6 kommentarer på “Urk sjuka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s