Långsamt men på G igen

I onsdags öppnade vårt Ica ett nytt stort Kvantum, jag såg fram emot att vara där vid öppningsdags men tji fick jag som mådde skunk och låg hemma rullad runt toastolen. Men skam den som ger sig idag har jag varit på Ica kvantum och skaffat självscanning …. vuxenpoäng i stor skala.

Men det här med självscanning är något som jag egentligen har agg emot. För varje kund som skaffar denna manick så mister en kassörska sitt jobb, det är ju själva fan och inte sänker de priserna för att vi gör allt jobb själva inte.

Nu var vårt Ica så fint men gud så mycket folk och inte var det det gamla vanliga gänget utan folk … hö hö utsocknes kan tänkas som ville roffa åt sig lite av våra extrapriser. Men med tiden lär det väl lugna ner sig, tänk att vi fick även ett apotek där nere och jag har redan varit in där och handlat. Senare i höst kommer kondiset och där ska jag trona en gång i veckan för mig själv har jag tänkt, kaffe och bakelse kan väl aldrig vara fel?

Nu ropar make att maten i klar, vilken service ….

4 kommentarer på “Långsamt men på G igen

 1. Hejsan och tack för ditt fina inlägg. Jo det är trist när folk från mitt förflutna inte kan lämna mej ifred men rötägg finns det ju överallt.

  Vilket mysigt sommarställe ni har!! Jag längtar tills den dagen vi renoverat klart i huset så vi får det lite lugnar så vi också kan köpa oss ett sommarställe. Men än så länge får svärisarnas ställe funka och det är gudomligt mysigt där och vi får låna det i princip när vi vill så det är ju bra =D

 2. Självscanning ÄR vuxenpoäng, törs inte prova det än….Ja, du får trängas med utsocknes en tid, du vet nyhetens behag!! Jag gillar också mitt kära Kvantum i Luleå, världens bästa service är det. Är du säker på att fiket bara får ett besök i veckan? Jag skulle nog trona där fler gånger om jag känner mig själv rätt.

  Sv: Rengärde är sehr eksotisch som tyskarna säger…Du får komma upp vet ja, mitt i vintern är bäst. Då är det renar i gärdet också.

  Kram

 3. Självscanning har jag inte kommit till trots att jag jobbat så många år i butikskvärlden, fast jag storhandlar nästan aldrig på ett ställe så det blir väl ingen vits.
  Skönt att du kom upp på benen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s