Roboten farfar

Här bakar marsipangrisen kakor med min dotter … goda kakor blev det.

Jag lever i en haltande tillvaro sedan en tid tillbaka, mår bra … mår dåligt … mår bra, ja ni fattar. Är inte så mycket jag kan göra åt eländet mer än att träna att lyssna på vad kroppen säger. Igår drog vi iväg till Ikea för att titta på kök och säng med tanke på landet … vi började med lunch och sen fick jag börja springa på toa som vanligt, som om det inte räckte med det så fick jag silverflimmer för ögonen och blev gungig, precis så där som jag känner före jag svimmar. Men så jävla kul va? Så det blev till att sittandes ta sig bit för bit ut till bilen och åka hem.

Hemma kollade jag blodtrycket och det var lågt ..117/69 och då hade jag börjat må bra igen, så hur lågt det var på Ikea vette sjutton.

  Nu blev det akut utryckning för att hämta marsipangrisen på dagis, sonen försenad från jobbet. Så nu har vi haft mysigt här hemma och tursamt var det skinksås, kokt potatis och slantade morötter som stod på kvällens meny. Han sleva i sig med god aptit, men morötterna kunde jag få behålla …

Ikväll har vi varit robotar och extra kul var det när farfar for omkring som en knyckig robot 🙂

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vara …

3 kommentarer på “Roboten farfar

  1. Jag håller med Znogge. Känns inte som om att det var så länge sedan han var en liten plutt men nu är han självständig.
    Bra att ha honom tillhands när det vankas kakbakning.
    Hoppas du får bukt på haltandet.
    KRAM

  2. Oj vad den lille har blivit stor. Mysig tid när man får baka och kladda. Vad är det med ditt blodtryck. Finns det inget dom kan göra åt det så att det blir lite stabilt. Kan ju inte vara roligt att känna sig svimfärdig titt som tätt..

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s