Varning för ekollon

Satt under stora ekar vilandes med Watson … lyssnade på suset och dunsarna från ekollon som ekarna generöst släppte ner i små dunsar på marken. Han börjar bli gammal och går långsamt Watson vilket passar mig så bra, nu har vi gått en längre sväng hela veckan och jag känner mig glad över att ha kommit igång fast det är i det lilla. Tänker inga snälla tankar när jag fick påminnelselapp från fastighetsförvaltaren om avstängningen av hissen i tre veckor. Så nu gäller det att pinna på så orken blir bättre inför trappracet i tre veckor … fem trappor ner och sen upp.

Veckan har bara glidit iväg och jag med den, har mest tagit det lugnt .. stickat så klart och läst mina böcker. Började precis på en bok som Kerstin Thorvalls son har skrivit och jag ryser när jag läser om hur barn har det som har psyksjuka föräldrar. Borde vara förbjudet att skaffa barn när man bara har sig själv och sitt eget som viktigast, ego kan även friska vara, men det blir på ett annat vis när psyket är väck.

Konstaterade just att entrecoten var slut i frysen och tänker att vi får äta något annat om inte maken köper med på vägen hem. Konstaterar också att skallen är tom … lika bra att sova en stund på soffan.

 Ha ha den här bilden är kul ……………

5 reaktioner till “Varning för ekollon

 1. Fem trappor..låter lite väl häftigt. Annars blir det till att sova i bilen =)
  Rolig bild…var tvungen att ta en kopia. Ibland blir skallen helt tom här med…då är det bara att lägga sig ner och sova en stund.
  Kram

 2. Ja. Det blir nog långa tre veckor det. Och gud vad vältränad du kommer vara efter det.
  Om du ens kommer orka gå ut om dagarna.
  Stackars er som få gå och gå under de där veckorna.
  Men det ska väl göras det också.

  Krama Watson ifrån mig.
  KRAM TILL DIG OCKSÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s