Havsörnar

 Watson och jag hör ett gällt nästan gnisslande ljud vilket får Watson att tvärstanna och bli väldigt uppmärksam på sin omgivning. Även jag börjar titta och undra vad det är för ljud? Då ser jag tre stycken havsörnar segla ovanför oss …. helt makalöst, vilken lycka.

Vi lär ha ett bo inte så långt ifrån oss där de boar år från år, min son ringde en dag och bad mig skyndsamt titta ut men då hade örnen redan flugit vidare och det var förra året.

Igår var jag iväg till bästa husläkaren jag kan tänka mig och fick lite hjälp mot klådan jag har haft så länge runt övre delen av bröstkorgen … en blandning av starkt kortison och tvätt med medel som hjälper mot ev svamp. Har man sänkt immunförsvar så är det lätt att få svamp var som helst på kroppen.

Idag är jag så trött igen och vill bara sova … men se de går inte för sig,  jag ska hämta Tim lite tidigare på dagis, han och pappan ska äta middag här ikväll.

Jag har lovat Mariannes hantverk att sätta in en bild på vantarna vars mönster jag fick från henne. De blev lite små, så en väns son ska få dem.

Jag bara måste lägga mig en stund går inte alls som jag har tänkt mig annars.

2 reaktioner till “Havsörnar

  1. Häftigt! När jag körde bil så kom det en stor fågel flygandes precis över oss. Jag reagerade på att det var något nära bilen, ifrån luften.
    Av vingbredden och färger under vingarna är jag rätt säker på att det var en örn av något slag.
    Mäktigt.

    Hoppas du hann med allt du ville.
    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s