Inte dra i droppslangen

Lilla marsipangrisen fick en operationstid till idag för att ta bort halsmandlarna och körtlarna i näsan, men så blev han förkyld förra veckan och allt verkade bli inställt, men icke han repade sig och blev imorse opererad. När sonen ringde rusade lillgrisen runt för fullt och sonen fick säga till honom att INTE dra i slangen … han hade droppslangen kvar. Han skulle ta det lugn sa doktorn …mors säger farmor, där är det bara full rulle mest hela tiden.

Jag är så lättad att allt har gått bra, denna natt sover de över på barnkliniken för säkerhets skull, det är skönt så han inte får en blödning hemma.

Jag var igår och tog prover och fick idag höra att det såg fint ut med de flesta prover, men det prov jag fastade för hade läkaren glömt att klicka i att det skulle tas … usch, sånt slarv gillar inte jag. CRP var högt så jag som mest bara vill sova förstår varför jag är trött och lite skrufs var det i urinprovet, så möjligen har jag urinvägsinfektion på gång om det inte är något annat. Jag ska lämna nytt urinprov så de kan göra en odling.

Så allt ska som vanligt tjafsa ihop sig samma tid … Tim opereras, maken är borta i natt vilket gör att jag får gå ut med Watson tre gånger + tidiga kissen imorgonbitti, jag som inte mår bra och sen dra iväg efter kissturen till läkarmottagningen och lämna urinprovet, sen är det nästan dags att gå ut med honom igen när jag kommer hem. Tvi vale … nästa veckan har jag både gynekolog och njurläkarbesök och ingen hiss, det är då jag ska gå fem trappor upp och ner i tre veckor.

Gårdagen blev ett sånt där bottennapp, åkte och lämnade prover … kom hem åt lite och satte mig en stund framför datorn, det är då det kliar på ovansidan av foten, jag gör så där som jag tror vi alla gör drar den andra foton över det som kliade. Aj, som fan rent ut sagt en geting jäkel satt där, fy tusan så ont det gjorde, kliar, sticker och dunkar. Idag är det mest klåda kvar,  jag kommer inte alls ihåg hur det var att bli stungen av en geting? Har jag någonsin blivit det förut? Sen sov jag resten av den dagen …

Nu ska jag brygga lite kaffe till kvällen, snart ska Watson och jag gå en sväng och lufta blåsan hans.

 

 

7 kommentarer på “Inte dra i droppslangen

 1. Ja du, det där med getingstick är ju inte något man upplever varje dag… Jag blev stungen nu i somras när jag skulle ut och cykla en lång tur (till stugan ,10 mil) . Bara efter en mil fastnade en på smalbenet… den klibbas fast i solskyddscremen och stack till. Jädrar vilken smärta! Jag tvekade en stund om jag skulle vilja fortsätta cykla men det gick över efter ett par mil…
  Men det var säkert en 20 år sedan sist.
  Så i år är du och jag med i getinggänget! 😉
  Kram

 2. Prover hit och dit och så den vanliga vardagen på det.
  OCH INGEN HISS. Lider med dig.
  Jag håller med föregående skribent. Hade jag bott närmre hade jag gärna hjälpt dig!

  En geting? Ajsing. Jag minns att jag blivit stungen förr men inte hur det kändes.
  Föreställer mig att det gör vansinnigt ont.

  Och du, motionscykeln. Jag får inte tag på någon som kan tänkas hämta den. Så du får sälja den till en annan glad själ!
  Kram

  Ok sätter in den på bocket. Promenadbandet ville dottern köpa när hon hörde att jag skulle sälja det.
  Kram

 3. Skönt att operationen gått bra. Bra att ”göra bort” lite av sådana saker när de är små, minns själv hur lätt man tog på det ena och andra som man i vuxen ålder tycker är fruktansvärt jobbiga.

  Aj, för getingsticket. De rackarna söker sig in mer nu när det är kallare ute. Hoppas du återhämtat dig. 🙂

  Kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s