Det gäller att vara i topp

Inte lätt att vara lost … men nu vet ni vad som händer i mitt händelselösa liv till skillnad från vissas liv på facebook. Oj, så mycket spännande saker vissa har för sig, dygnet runt uppdateras deras fantastiska liv fyllda av aktiviteter och idrottsliga prestationer. För att inte glömma alla fylleslag som måste markeras speciellt efter att kroppen fått sitt av träning. Ett nyttigt och fantastiskt liv …

Så jag återkommer förhoppningsvis när något av större dignitet inträffar såsom fylleslag, eller fysiskt späkning av min feta kropp vilket troligtvis aldrig kommer att inträffa …

5 kommentarer på “Det gäller att vara i topp

  1. Få som lever så fantastiska liv, har själv inte facebook, men har förstått att det gärna späs på lite extra av det roliga. Hoppas du har det så bra som du kan ha det, att du har någorlunda ork att göra det du vill göra. Skickar några energirika tankar till dig. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s