Att man kan njuta så av en hisstur …

Här ska firas att vi nu har en ny och fin hiss … finns till och med en liten väggfast stol för mig att sitta på.

Har precis beställt garn och lite hemliga julklappar … snacka om att vara ute i god tid.

Igår hämtade jag marsipangrisen på dagis, sonen blev tvungen att jobba över. Det märks att han börjar bli större, frågorna tar aldrig slut, ett varför återföljs ofta av ett därför …..? Inte lätt att förklara allt då eller hur. Men dum är han sannerligen inte det kan jag gå i god för.

Igår hämtade han böcker som farfar skulle läsa … Pelle lös var poppis, farfar och jag hade svårt att hålla oss för skratt … Pelle svanslös menade han.

Just nu ligger jag på hans mobbinglista … han, pappa och farfar ska gå till parken … farmor får stanna hemma. Farmor får klä skott för en del tester, hon är av segt virke, så hon lär stå kvar i ur och skur var så säker min lilla marsipangris.

Äntligen har jag avslutat 10 dagars penicillinkur …ser fram emot att magen blir sig själv igen. För att inte tala om att jag nu känner mig piggare igen fast jag har fått migrän känningar av en ny tablett jag måste äta. Tröttsamt med det här evighets ätandet av piller som faktiskt är rena döden för kroppen.

Men gud så glad jag är att leva … idag i den starka blåsten njöt jag av svalkan och lövens prasslande runt mina fötter. Vi räknar dagar till vårt tillträde till sommarstugan … då åker vi alla dit och snokar runt så ungarna får se vad päronen har köpt. Vi ska äta smörgåstårta och tårta till kaffet när vi väl är där … måste fira det hela grundligt. Första lasset av stolar, bord och annat som vi måste ha när vi nu framöver renoverar stugan varje helg fram till i vår, ska med.

Fredag och vi ska iväg och handla nu när vi slipper gå 5 trappor och släpa kassar …. middag har jag inte alls tänkt, måste man äta varje dag?

8 kommentarer på “Att man kan njuta så av en hisstur …

 1. När får ni tillträde till sommarstugan? Är den vinterbonad så ni kan bo året om?
  Skönt för dig att kuren är över o att hissen går ända upp =). Trevlig helg

 2. Znogge … hugg in på tårtan jag ställer kaffetermosen här och tevatten för den som vill ha te.

  Lotta … 4 november skriver ska vi träffas och betala det sista och ja, den är vinterbonad damen som säljer har bott i huset året runt sedan -93.
  Inte alla som kan skryta med att hissen går ända upp eller hur? Ha ha!

  Kram på er båda

 3. Sååå härligt med hiss, ni har ju ett antal trappor. Och medicinerna är inte roligt, men som du sa man lever…Guu så trevligt med stugan, förstår att ni längtar. Ha nu en fin lördag i höstvädret. Kram!

 4. ÅH! Grattis till hissen. Så himla härligt. Och bra med stol!
  Superbra.
  Kanske en liten ny energi som blir när ni slipper trapporna.
  Njut av en god middag, det är ni verkligen värda
  KRAM PÅ DIG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s