Hörselhallucination hade jag

idag  … i min nya fina hiss. En kvinnlig röst lotsar mig varlig till rätt våningsplan med att tala om var man har stannat. Hissen stannar och rösten säger inte Bottenplan utan Odenplan …. jisses så jag skrattade, hur i hela friden kan jag höra så fel?

Men tänk om det var så att jag klev in i min hiss på Lidingö och klev ut på Odenplan, precis granne med min garnaffär, gud så bra det skulle vara för mig.

På tal om garn så har jag ett paket på Ica-posten att hämta ikväll … det är alltid lika spännande att få paket.

Älskar detta höstväder svalt och soligt helt underbart, för min del kunde jag bo i detta väder året om. Var lite nyfiken även idag på vad den höga filuren ”planterade” för lökar igår i pulkabacken, så jag tog mig en sväng åt det hållet för att kolla in. Jo då, han hade jobbat fantastiskt fint i sin noja, små mycket grunda gropar på en hel del ställen, men tursamt nog inget som kommer påverka ungarnas pulka/skidbacke när snön slår till. Några lökar såg jag dock inte till … han var inte lite lökig han inte.

Igår när jag var in på Facebook så klickade jag på en bild som min kusin satt in … poff så fick jag upp en rejäl varning och en blockering för Facebook för min del från mitt säkerhetsföretag till datan. Så dit in vågar jag inte ta mig som det ser ut nu för någon försöker göra intrång eller vad det nu var. Men hur man hanterar det här och hur man blir av med det hela vet jag inte. Kanske ett tillfälle att helt enkelt sluta med Facebook, ger inte så mycket i alla fall.

Nu i det avtagande solskenet har jag tänt ljus, doftande små ljus som jag har i ett överflöd, jag brukar alltid tända ljus men sista året vet jag inte vad som har hänt med mig. Kanske inte min donator tänder så många ljus som jag brukade göra? Precis som att jag har börjat dricka te sedan jag fick min te älskande donators njure …. lite spännande tankar eller?

Nu tar jag min lekamen och lägger den i soffan en stund …. avslutar med en liten fräckis.

 

6 kommentarer på “Hörselhallucination hade jag

  1. Vilken tjusig hiss å ja, det vore alldeles utmärkt om du hamnade precis utanför garnaffären. Slippa allt åkande hit och dit.

    Du är inte lite fräck du maggan!
    Kram

  2. Kikar in och vinkar lite. Spännande tankar om tedrickandet och ljusen efter transplantation.
    Tänk om det fanns sådana hissar som tog en från en plats till en annan, då kanske till och med cellskräckiga jag skulle åka med.
    Hoppas du har det gott! Kram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s