Stolt mamma

Alla föräldrar tycker väl att sina ungar är det finaste som går i ett par skor … jag är likadan, båda mina barn är bland de vackraste jag vet fast vi självklart som i alla familjer har olika åsikter om både det ena och andra då och då. Men i en familj landar man alltid i kärleken till varandra hur surt det än kan vara emellanåt.

Så jag sätter in en bild på dottern, hon är på ett live … tror det är bland det bästa hon vet att göra på sin fritid.

Denna dag har jag flängt runt, började med sprutan mot influensan och sen vidare ner till apoteket, bokhandeln, och Lindex som hade köp 3 betala för 2 och det var precis vad jag behövde i BH väg. Nu har jag ätit och känner att soffan är nog inte så dum ….

7 reaktioner till “Stolt mamma

 1. Vacker dotter.
  Hade några kompisar på gymnasiet som höll på med live. Själv förstod jag inte tjusningen med det men jag beundrar de som har ett intresse de brinner för.

  Och soffan låter inte så dumt att slänga sig på men här har vi en ny säng uppbäddad och klar. LÄNGTAR tills jag kan slänga mig i den och sova första natten i himlen.
  KRAM

 2. God morgon! Vet inte vad live är, men din dotter är i alla fall jättesöt!

  Läste om sommarhuset och kärringen, hoppas det nu ska gå smidigare och att ni får en trevlig första-visit till stugan.

  Kram på dig!

 3. Det är vårt jobb som föräldrar att tycka precis som du gör om våra barn. Så fin hon är på bilden men jag vet inte heller vad live är…

  Kram

 4. Vet inte ens om jag har stavat det rätt, kanske skriver de lajv nä, det tror jag inte … de klär ut sig i hemmasydda kläder och åker till någon skog där de lever som folk gjorde förr eller efterapar det årtal som de har skrivit sin story om, ger varanda olika roller och spelar ett livespel eller hur sjutton jag ska säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s