Kroppen, kroppen … botten, botten

Igår bakade jag kanelbullar, tänkte att det kunde vara gott att ta med till landet på lördag. Sen kom reklamen i brevlådan som berättade att det nya konditoriet öppnar idag, 6-bitars chokladmoussetårta för 80 kronor och nybakat bröd för 10 kronor. Så vem handlade redan i morse strax efter 07 …. nej inte jag inte, utan maken som ställde upp för att jag verkligen inte ska gå ner i vikt denna helg.

Så nu ska jag fika men jag nöjer mig med bullarna, marsipangrisen och sonen kommer ikväll då kan vi bjuda på tårta till kaffet.

Usch jag säger bara  … kroppen, kroppen … Döden, döden sa Astrid Lindgren och hennes syster i sitt dagliga telefonsamtal, så var allt elände avklarat. Så nu fattar ni … kroppen, kroppen.

Idag är det så surt väder ute att till och med jag drog mig för en längre promenad, blev deppig och trött på vädret. Men utanför porten ser jag hur en av örnarna seglar högt i det grå. Det lyfter alltid mig och en man som gick förbi mig kunde jag inte låta bli att dela med mig av upplevelsen till. Han blev också glad och häpen hade aldrig sett det här tidigare.

Dagen är vikt för att laga ett stycke köttfärspaj och så en kycklinggryta den ska vi ha till middag, tror att Tim kommer äta här. Men pajen den blir lunch till imorgon på landet. Men vi får se hur det blir med det …. kroppen, kroppen som sagt var.

Jag tror att jag har stickat 20 par barnstrumpor men har svårt att komma iväg och försöka kränga dem någonstans, kanske ska jag fota dem och sätta in dem här? Äh, vi får se …

Nu är dottern i Budapest och äter säkert på kondis så ofta hon kan, efter jobbet är det bad och andra mysiga saker inbokade, hennes fästman är på väg dit. Jag vill inte åka dit men kondiset kunde hon få ta med sig hem …

Nu tar jag min kopp kaffe och somnar tungt i soffan ….

4 reaktioner till “Kroppen, kroppen … botten, botten

  1. Det var verkligen fint här inne. Lite vår i luften! Mysigt.
    Nu blev jag sugen på fika. Adventsfika väntar i eftermiddag. Får hålla mig tills dess.
    KRAM på dig bullmamman/farmorn Maggan

  2. Låter gott med all fika! Här finns både saffranskaka och mjuk pepparkaka i frysen, har redan ätit två bitar idag. 🙂 Kroppen, kroppen är ganska botten här också för tillfället. Hoppas du får bättre dagar snart! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s