Jag och Bamsefar

Hipp Hurra för Bamsefar …. ungefär så skuttar det i mig, igår beställde vi vår gemensamma julklapp, i hopp om att maken ska ge sjutton i att handla saker till mig. Men han kommer med all säkerhet handla mer till mig …

En sån här klapp blev det ……………………………..

Ha ha skojar bara, bilden fanns inte där jag skulle ha den så jag måste kopiera en gång till … återkommer snart. En sån här supermaskin med allt i ett … den gamla kan man också blåsa upp mjölk med, men det får man  göra i ett steg för sig.                                                                                                                      

Idag ringde min tandhygienist och undrade om jag kunde komma imorgon istället för den 22/12 så nu vet ni vad jag gör imorgon.

Dag ut och in är det bara kroppen, kroppen, kroppen mår verkligen inte bra, men försöker böka mig fram i tillvaron så gott det går. Maken kommer senare ikväll och jag känner att det inte är bra för mig att mest sitta/ligga här och häcka för mig själv. Men det hjälper att dottern ringer och vi pratar om många viktiga saker.

 

 

 

Mitt i eftermiddagslugnet visade det sig att sonen och marsipangrisen kommer över inte bara för att tvätta en maskin. Det blev falukorv i ugn och stekta prinskorvar … man tar vad man haver. Så nu mår jag så mycket bättre … tänk vad kärleken från Tim kan ge mig kraft rent psykiskt. Älskar min familj ….

 

 

En reaktion till “Jag och Bamsefar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s