Jannes byxor sitter som ett smäck

Dagarna går så snabbt att jag inte hinner med … helgen blev helt vissen för mig, inget kalas och inget landet. Jag tog det lugn och sov bort mest hela söndagen. Måndags morse öppnade Farmors dagis för Tim .. 07.30 stod han där utanför min dörr och ville komma in. Vi hade en lång fin dag med både frisk luft och sovstund mitt på dagen. Jag som oroat mig för att ”rasa” ihop under dagen klarade mig riktigt bra och det var så skönt att jag gjorde det.

Morgonen efter sa Tim att han inte ville gå till dagis utan till farmor … det känns bra att han trivs så fint här.

Idag har jag varit iväg med urinprov, tror att jag har urinvägsinfektion igen, jag frös en kväll för några veckor sedan och tog ett bad vilket jag alltid undviker numera. Tror det var då jag började få känningar igen från urinvägarna och det har inte blivit bättre. Så det var till att flänga över till labbet med ett prov, svar får jag på fredag.

När jag kom hem låg ett stort paket i korgen utanför dörren … post från Janne som kom hem så snabbt och till och med blev hemburet av min egen gulliga postnisse. Tack för brallorna de passade fint, lite långa i benen, men jag tvättar dem nu och ser om de krymper lite annars blir det till att klippa och sy. Så tack goa kompis jag kommer trivas i dina brallor, ha ha som om du på något vis går i mina spår eller är det jag som går i dina?

Idag är det något fel här inne … går inte att skriva på hela sidan, blir inte klok på vad de håller på med på wp.

Igår dök sonen och Tim upp för att tvätta en maskin, sonen passade på att åka till ica och handla och Tim blev lite lessen …  jag satte honom i soffan och klappade på hans arm. Då drog han armen till sig och jag frågade ”får jag inte klappa armen”? Jo, sa han och sträckte fram armen mot mig, han är så gullig.

Jag gör inte så mycket nu för tiden tycker jag … har mycket ont i kroppen och tröttheten tar ut sitt. Jag har nog insett att det är så här det kommer att vara resten av livet och det blir jag inte så pigga av att tänka på. Men tänk vilket tur att jag har familj och vänner … tänker på de som är ensamma, usch så träligt.

Nu ska jag sticka lite en stund ….

 

6 reaktioner till “Jannes byxor sitter som ett smäck

 1. Man får försöka tänka positivt även när det känns tungt och kroppen inte är med på noterna. Förstår att det inte är lätt på något vis. Men beundransvärt att du orkade med Tim en hel dag. Det uppskattades garanterat.

  Kram

  1. Hallå Där! … Kanonbra och nu snackar de om snöoväder på fredag, vilken bra timing. Anders hälsar tillbaka, man vet aldrig nu när han är i byggartagen om jag får gömma mina nya byxor?

   Kram

 2. Sonen var väldigt glad för det, inte lätt att vara ensamstående när det mest hela tiden är något med barnet. Dagis stänger för arbetsdag ibland och då står föräldrarna där.
  Men imorgon får han vara hemma ändå för Tim är dålig i magen, nyss ringde Tim sa att det var bra och saknade tydligen mig. Men han är så kul, mitt i samtalet så lämnar han luren och går och gör något annat haha.
  Känner mig så gnällig nu för tiden men det blir liksom aldrig bättre med kroppen och det tär och gör mig gnällig.

  Kram

 3. Inte dåligt med ett par brallor på posten sådär. Har ett par här hemma som skulle behöva sys men det hinner jag väl aldrig med känns det som.
  Julen ska vara en fridfull tid så ta det lugnt du bara och njut av gullungen TIM!
  KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s