Ett grönt bandage

Hem kom han med ett stort grönt bandage på foten, allt har gått bra.

Veterinären sa att det såg ut som ett hudveck som på något vis hade trängt upp mellan tårna, tror inte hon har sett något liknande och glad blev jag för då var det inte något farligt, fast de tog ett prov och skickade iväg på test för säkerhets skull.

Igår var han pipig och vem skulle inte vara det nyopererad, maken köpte en överdagssko som man kan sätta på när han ska rastas. Usch ett elände att dra den på och av vid rastning, han vaktar sin fot.

Idag haltar han och vill inte gärna gå på foten, när vi var ute vände han om och gick hem innan jag hade fattat att vi kommit ut, så ”pigg” är han.

Jag har fått en släng av en förkylning, den första på åratal så jag ska väl inte klaga … bara lite som vanligt. Kunde nog sova mest hela dagen men har inte gjort det, konstigt ibland att jag är trött men kan inte somna. Maken är på julmiddag ikväll så jag får gå ut med Watson tre gånger denna dag och det är inte vad min kropp vill.

Ännu har ingen julmat tillverkats i mitt kök … vad är det med mig? Har fått julkort i vanlig ordning men inte skrivit ett enda, första gången i mitt liv som vuxen utan att skicka julkort, märklig jag har blivit.

 

 

 

3 kommentarer på “Ett grönt bandage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s