Häpplapp=stjärtlapp

Här funkar det inte att skriva, textraderna la sig ovanpå varandra och bilden gick upp i rök.

Helgen var full av göranden som började på fredag med ett par timmars sällskap av marsipangrisen, pappa hans packade inför flytten. Flyttdagen lördag blev Tim här hela dagen och blev hämtad vid 20.00 tiden på kvällen, då var jag garanterat helt slut. Men så mysigt och kul vi hade det under dagen, han pratar oavbrutet så det var garanterat hål i skallen på mig när han gick hem. Han har så mycket att berätta … i pulka backen åkte han häpplapp och det är ju svårt att hålla sig för skratt när han får ihop riktigt tokiga ord. Jag frågade om han kunde säga mitt namn Margareta? Då svarade han Annareta så det dröjer nog ett tag till innan han klarar det långa, ska nog lära honom det jag nästan alltid kallas Maggan.

Igår åkte vi till landet för att sänka värmen då vi fick en ruskigt räkning för bara en månad. Elementen är gamla så det syns inte vad man ställer in dem på, vi ska köpa nya med oss till nästa gång. Passade på att måla lite fast det blev mest maken som fick måla, jag har en handled som får mig att yla om jag vrider den åt fel håll och just nu verkar det mesta vara fel håll.

Idag träffade jag min husläkare som sa att det var … ja, vad sjutton kallade hon det för? Ledskidinflammation eller något sånt, jag får inte äta inflammationsdämpande så det blir till att köpa ett stöd för handleden så den får vila. Hur kul är det? Kan man sticka men en sån på sig tro? Jag får många nya ullnystan i härliga färger i veckan.

3 kommentarer på “Häpplapp=stjärtlapp

 1. Ja, gamla element kan verkligen kosta skjortan. Och dessutom är elen dyr, så som Znogge nämner.
  Vi kanske ska bo i grottor som förr i tiden 😉
  Vad bra att du ställer upp för din son som måste flytta stup i kvarten.
  Kram

 2. Kanske låta stickningen vila en stund också? Här har jag varit tvungen att göra så, handleder och händer började klaga trots att jag faktist inte stickar såå mycket. Nu känns det i alla fall bättre efter två veckors vila.

  Trevligt med lite barnbarns-sällskap kan jag tro, trots att man nog blir väldigt trött.
  Hoppas ni får ordning på element och elräkningar i fortsättningen!
  Kram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s