Maktens män och farmor öppnar spa

Farmors Spa

Ikväll blir det premiär för farmors spa … Tim gillar inte att duscha så det blir till att komma över till oss och leka med ankan och tvålen i badkaret.

Nu har jag ränt så många dagar att jag har svårt att komma ihåg vad jag har gjort. Igår kväll drog vi iväg till stan till en affär som har allt man kan tänkas behöva till stöd/värme för kroppens alla leder. Jag sitter här nu med det stöd som min läkare sa att jag skulle ha för att vila handleden. Det funkar fint men det blir nog inget sticka av vilket väl också är bra för handleden, men själv längtar jag efter att sätta stickorna i mina nya vackra ullgarner.
 
Jag har också varit en sväng till min tandläkare, han fick laga en lagning som jag lyckats bita av …1,160 kr som hittat. Men så skönt att äntligen kunna bita normalt på den sidan, jag har nog haft skarp smärta typ värsta ilningen när jag har bitit fel där i säkert två år. Små sprickor kan göra att det blir så och till slut gick det hela sönder och det var väl lika bra så att det syntes var det hela felade.
Handlade lite barnkläder och röjde runt på apoteket efter mer medicin, tvi vale vad jag får stoppa i mig för att överleva.
 
Nu har jag funderat på att långsamt smyga in till mitt syrum som jag har gjort i ordning så fint men som nu göms av alla högar jag inte orkat ta reda på. Jag vill sy igen men tröskeln är hög att ta sig över för att komma igång. Det är det här med högarna … det är tyger och bra gamla jeans som jag har tänkt sy byxor av i barnstorlek. Vet inte var jag ska göra av allt …
 
Ute snöar det rikligt och lär väl eventuellt bli någon slags snökanon med tiden om man får tro tidningarna och det kan man ju inte. Rysskylan, Tyskvärmen osv varje litet väderomslag kräver katastrof rubriker och jag undrar vad det hela handlar om? Brist på intresse för att ge sig ut och intervjua folk om vettiga saker, sånt som är viktigt för oss alla. Jo, väder är viktigt för oss alla men förr var inte vanlig vinterkyla något man skrämde folk med i katastrof rubriker, inte värme heller för den delen eller regn. Undrar alltid vad de ska ta till när det blir katastrof?
 
Visst kan man allt för ofta undra vad tusan vår regering gör? Jag säger bara Malmö! Se till att det som inte sköter sig åker ut och strama upp vapenlagarna på stört, detta mesande lär bli vår död.
 
 

2 reaktioner till “Maktens män och farmor öppnar spa

  1. Inte nog med att det gör ont, det kostar också skjortan bara att öppna munnen hos tandläkaren.. Bruka själv också oja mig över alla piller…men man lever ju iaf =)
    Underbar bild!!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s