Snart torrlagd

Här är något alla har att se fram emot med tiden.Tyckte att den här lilla damen passade in här då jag tänker berätta att marsipangrisen en dag bara bestämde sig för att han inte ville ha blöja på dagis. Så nu är han i princip torr, nattblöja för säkerhets skull ett tag till, men han brukar vakna och säga till om han ska kissa. Men han har lite till att lära sig innan han kommer upp i tantens kaliber.

 

Nu har jag varit skapligt pigg i två dagar och njuter i stora mått … gäller att passa på för jag vet aldrig när det hela tar slut. Idag har Watson och jag gått en för mig lång promenad och magen klarade det fint … kan det vara laktos det handlar om? Jag fortsätter med laktosfritt så får vi se.

Nu planerar vi för allt vi ska göra på landet, äntligen sova över första natten, det ska bli så kul att få grilla och sitta ute så mycket som jag vill. I min soffa sitter nu marsipangrisen och äter glass och ser på barngram, hela dagen har han undrat när jag kommer sa dagisfröken. Känner mig så hedrad över att vara efterlängtad, ska jag bada frågade han när vi lekt ett tag i parken? Nej, det hinner du nog inte idag, pappa kommer inte så sent. Besviken blev han och det är verkligen en vinst att han nu vill bada och ber om det hela.

Igår kväll tog vi tag i stolarna till köksbordet, tyget har suttit där allt för länge, stolarna kommer från makens föräldrar och har stått i källaren i många år. Fabrikerna förr hade gott om stift att sätta fast tyget med, vi slet verkligen för att få bort det hela. Idag ska jag snart sätta mig på golvet och kopiera tyget på det nya tyget, så att vi kan få dit det på stolarna .

Ahh, tyget får jag klippa till sen, har klippt marsipangrisen istället, han vill inte alls gå till sören … frisören. Nu är det gjort och kanske blir pappan lite sur … jag är ju inte frisör på riktigt, men klippte alla i familjen i många år så det får väl duga. För den delen inte lätt med grisen som inte alls sitter still och lilla rakmaskinen vågar jag inte använda bak i nacken och vid öronen för den är klart läskigt tycker grisen. Så lite larv blir kvar och linjen är inte helt rak.

Barcelona var ett underbart evigt ätande och drickande enligt sonen och dotter, lite trötta men mycket nöjda hämtade vi dem på Arlanda söndags. Alla dagar med marsipangrisen gick så fint man bara kan önska. Sonen hade köpt en god getost till och oss korv av den sort vi älskar.

Nu ska jag snart ordna lite mat till marsipangrisen, sån där helgskinka med hemkokt potatismos går nog hem tror jag.

 

 

 

2 kommentarer på “Snart torrlagd

  1. Jag tror du får ett gott betyg som farmor! Han verkar trygg hos er på alla vis vilket måste vara skönt för sonen!

    Kram och ha det gott i stugan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s