Nörd … Nordea

Regn rinner som tårar över våra fönster, själv satt jag i mina egna tankar med stickningen i händerna när jag plötsligt ser att det regnar ute. Äsch jag som snart ska ut med Watson ….

Maken är i Tyskland några dygn så nu har Watson bara mig som rastare.

Ser något rött i soffan, ett plaströr och en skruv, sonen var här en stund igår,  jag hittar ofta konstiga lämningar i soffan efter honom, alla hantverkare har en massa mysko saker i alla sina fickor.

Jag stekte pannkakor till marsipangrisen igår, det var så skönt att ha honom här igen, vi längtar nog båda efter varandra. Han har verkligen upptäckt att det finns två kön … frågorna kommer om vad en snippa är? De har nog pratat på dagis och han ber mig rita så han förstår. Han gillar inte flickor bara pojkar, säger han … men jag är ju en flicka säger jag, nä, du är farmor … haha, visst är han rolig.

När Watson och jag var ute tidigare idag så såg jag helt bestämt sopbilar backa iväg på stora vägen … jag tittade flera gånger för att se om den verkligen backade? Klart den inte gjorde, bara ännu en av mina konstiga upplevelser nu för tiden. Om jag skrev upp allt här som jag ser och får för så skulle ni nog låsa in mig … vet inte vad som händer med min skalle.

Mamma ringde idag och sa att Icakontot var tomt när hon skulle betala, men sa jag, det fanns ju flera tusen i förrgår när jag bad dit titta på kvittot du fick när du tog ut 500 kronor. Kan bara säga att vi är två med skallskador … jag blir stressad och sätter mig och för över 3000 tusen till hennes ica kort, det tar några dagar för dem att komma in. När det väl är gjort så ser jag att jag inte har skickat dem till hennes ica kort utan till ett av hennes konton. Gud så trött jag blir på mig själv, nya 3000 från mitt konto till ica som det var tänkt och rätt denna gång. Sen ner till banken och ta ut från hennes kort 6000 kronor och in i banken för att återföra  dem in på mitt konto. Låter rörig va? Det är rörigt hon har Nordbanken och de är bottendåliga. Har pratat med dem och de skulle skicka en kod till min mamma, sen skulle hon ringa och via den koden få ett nytt inloggningskort till sin dosa skickad till posten så att jag kan sköta hennes ekonomi utan att behöva betala först från mitt konto och sen ta ut från hennes kort tillbaka till mig. Men inte fasen funkade det när hon ringde, man var tvungen att gå till banken och de har ju ingen som helst service där längre, stänger kl 16.00 varje dag. Undrar varför de inte kan ha öppet lite längre när de nu inte ens har kvällsöppet för alla som inte kan komma på dagtid.

Äsch jag blir bara förbannad över hennes skitbank, skulle jag byta på en gång. Men nu har vi ringt och pratat för fjärde gången, så kanske säger de rätt saker denna gång så att hon kan få hämta sitt inloggningskort på posten vilket år som helst.

Nu har jag gjort crepes av de pannkakor som var kvar, lite färska stuvade champinjoner fyllde jag dem med och så riven ost ovanpå.

Älskar kor …

4 kommentarer på “Nörd … Nordea

 1. Så jobbigt med pengarna. Allt som inte går som planerat blir bara så irriterande. Skönt i alla fall att pengarna inte var på vift! i dag kan allt hända.

  Ösregn här med…

  Kram

 2. Då får du styra kajutan själv några dagar då. Hoppas det går bra och inte är ösregn när du ska ut med Watson.

  Låter väldigt krångligt det där med bankerna. Självklart är det enklare med dosa. Föra över, betala räkningar osv. Så himla simpelt.

  Urdåligt att de inte har öppet till åtminstone 18.00 nån kväll. Blä!

 3. Nu har det varit tyst här, hoppas det betyder att du ägnar dig åt mycket roligare saker och att kroppen gör som du vill!
  Sköt om dig vännen! Kram!

  1. Det är tyst i min skalle … blir trött av resorna till landet och planerandet. När vi är där så får jag springa till handfatet på toa för att diska, skölja grönsaker osv. Sånt tar musten ur mig, sen är barnbarnet med för det mesta och han ropar all vaken tid på FARMOR vilket inte alls är otrevligt i sig, bara att jag blir så supertrött. När vi kommer hem går ofta luften ur mig, vilar och gör så lite som möjligt. Då när jag är så där trött rinner inte lusten att skriva på …
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s