Snigelfart

Det går men oändligt långsamt … små steg i skuggan med Watson, han fyllde elva år igår, gammgubben min. Det är för varmt för oss båda. Jag packar, men långsamt går det även där, ska stanna några dagar på landet medans maken jobbar.

Igår satt jag i skuggan och fikade med paret som brukar vakta Watson när vi är borta, hela tiden såg jag marsipangrisen leka i sandlådan en bit bort med sina dagiskompisar. När sonen kom för att hämta honom så visade han var jag satt och så den lilla grisen sprang. Att jag tjockfarmor kan få en sån liten guldklimp att springa som för livet för att få sig en kram och lite närhet, det är fint det. Jag hade nykokt ärtsoppa som jag bjöd sonen och grisen på till middag, inte alls förberett passade bara så bra.

Idag har jag köpt solskyddsmedel 50+ nästa var en svart säck att stoppa in kroppen i. För några år sedan skrev de att skyddsmedlet bara var båg och det sämsta var ett apoteket sålde för barn … vet sjutton inte vad jag ska tro. Nu kan man även få medicin som fejk, se så fint avregleringar jämt fungerar och kommer oss tillgodo … ironi.

Det räcker inte med att de aldrig har något lager inne utan man får beställa och vara glad om man får sin medicin, nu ska man också vara tacksam över att innehållet inte är luft eller något man tar skada av. Kanske blandar de ihop sakerna och stoppar hemgjord Viagra i fel kapsel? Kanske kan bli kul för vissa.

Nu ska jag sätta lite fart på mig själv … ha det gott i värmen ni som gillar den.

2 kommentarer på “Snigelfart

  1. Ja detta ”nya” apotekssystem är inget jag gillar, olika mediciner varje gång och alltid detta eviga beställande. Allt handlar om vinst och pengar, väldigt lite om människor.

    Grattis till fina Watson på 11-årsdagen! 🙂 (lite i efterskott)

    Ha det skönt på landet! Hoppas det blir så där lagom varmt som man står ut med. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s