50 kvm brädor

                                                                                 

Hemma igen efter semestern …

Försöker hämta mig mestadels liggandes i soffan … läser … luftar hunden och gör mest ingenting.

På landet snickrade maken och sonen ihop 50 kvm altan med stor hjälp av marsipangrisen som bankade och skruvade på allt han såg. Själv basade jag över köksregionen och det ska gudarna veta att det äts mest hela tiden på landet. Ingen mage som bryr sig om att jag inte orkade … eller ville.

Nu ligger jag i startgropen inför dotterns bröllop på lördag, ännu saknar jag skor … och tights, tre kvartingar med en spets nertill … ska ha en tunika överdel … ett hysteriskt inköp under semestern när jag insåg att det inte blir ett dugg sytt på den klänning jag tänkte mig på bröllopet. Dotterna har gått in på sista hysteriska dagarna, allt har hon fixat själv och är man kontrollfreak så finns det tusen och en saker att bli nervig över inför en sån här stor övning.

Själv har jag skrivit ett tal men vet inte om jag får en tupp i halsen när det väl är min tur att ställa mig upp och tala. Inget jag längtar efter bland alla deras välutbildade vänner som slänger sig med tal som ingenting. Kanske är det så att jag har nått rätt kärring ålder för att slinka undan och ses med överseende, hon morsan där som pratar en stund.

Dagen har varit tuff, har både hälsat på god vän och hämtat marsipangrisen på dagis … klart det blev middag för två extra. Ha ha, middagen räckte fint till mig och Tim så jag sa till maken att han skulle köpa med sig en burk Ravioli på väg hem till sig och sonen. Fina middagen va?

Nu ska jag lägga mig och läsa är så inne i en deckare vilket är det jag mest läser.

3 kommentarer på “50 kvm brädor

  1. Välutbildad eller inte! Du är hennes mamma och ditt tal kommer att vara det viktigaste! Dessutom kommer det att gå hur bra som helst. För du om någon kommer att prata från hjärtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s