Han blir av med hörseln på ena örat.

Man skulle kunna tro att jag har avgått från skrivandet på min blogg, men se det har jag inte utan är bara så stött över att jag inte kan få ordning på den. Har nu hittat denna sida som i alla fall har allt på högersidan som jag vill ha där. Sen verkar det inte som om mina foton får plats…. vi får se.

Jag vet inte vad jag gör på dagarna, en del på landet och resten hemma. Precis när jag tänker att det är lugnt och skönt så slår livet till med några nya svängar vare sig jag vill eller ej. Igår var Watson till veterinären igen, han blev sövd och undersökt i sitt ännu sjuka öra. Prov togs av vävnad som har vuxit i mass inne i örat, veterinären tror att det är en vävnad som växer snabbt när hunden har inflammation i örat och det har han ju haft/har. Nu väntar vi på provsvar och är det som hon tror så kommer de att operera bort hörseln på höger öra. Det gör ont i mig men jag tänker samtidigt att bara han får vara hos oss några år till …

Idag ska jag hämta marsipangrisen på dagis, jag längtar efter honom för jämnan. Han växer så snabbt och pratar om allt som händer i hans liv.

Nu måste jag äta lite lunch säger min mage.

2 kommentarer på “Han blir av med hörseln på ena örat.

  1. Hoppas det ordnar sig med Watsons öra. Jag tror han klarar sig bra även om han får försämrad hörsel. Trots allt är han en familjehund.

    Min blogroll ligger under rubriken ”länkar”. Hoppas det löser sig.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s