T som i Taxi, nej, tack!

 Står där med Watson och tittar på en kråka som sliter med en tom förpackning som tidigare innehållit chips, han jobbar verkligen där i blåsten för att hålla kvar påsen.

Jag tittar på Watson och sen är påsen och kråkan borta … aha den blåste bort tänkte jag och tittade mig runt, ingen kråka ingen påse. Vi går vidare och där står jag igen och väntar då Watson nosar och nosar … då hör jag hur det prasslar i ett högt träd, tittar upp och där sitter kråkan och river i påsen, bitar singlar ner från påsen på marken. Tycker synd om kråkan som inte får något mer än doften av innehållet efter allt slit.

Ahh det är höst ute, jag njuter i solen, blåsten och den höga luften, snart sätter höstens fyrverkeri igång med ett färgsprakande virvlande av löv. Jag älskar denna tid …

Ikväll ska vi handla kakel till köket på landet … efter mycket tankar ger jag mig och faller in i det grå och vita kaklet. Min dröm var ett kakel med rosa röda små bitar där det rosa och röda liksom flöt omkring, men sånt fanns inte alls utan det mesta var ganska tråkigt fast affären var stor.

Nu har Tim varit här tre kvällar i rad. Igår kväll efter fiskbullar/bad/saga så låg vi där och pratade, han tittar till på min mun och frågar varför jag har så stora såna där? Haha mina sockerbitar till tänder undrade han över. Då berättade jag att alla barn har små fina tänder och under dem ligger stora sockerbitar/tänder och väntar på att få komma fram. Hans ögon blev så stora och jag såg hur hjärnan satte igång på honom, massor av konstaterande kom i en lång rad. Denna grabb älskar att få veta saker, jag har köpt ett ABC-pussel åt honom, två gånger la vi det tillsammans, nästa dag la han det helt själv. Inte för att han kan A till Ö men mycket fastnade, när jag berättade vilka bokstäver som bildade hans namn så blev han lite sur för han ville inte ha T som i Taxi, det där T vill han inte veta av.

Nu har vi fått provsvar på Watsons vävnad i örat, det var inflammerade polyper vilket är ofarligt men ska nu sväller av med kortisondroppar i örat och en kortisontablett om dagen, vi tycker redan att det ser bättre ut i örat. Igår var han till hundfrisören, han är så snygg nu och gissa om han är medveten om att han är snygg.

Nu kommer avdelning gnäll så hej då ni som inte vill ta del av detta dagens gnissel.

Nu har jag ont i ankeln i samma fot som jag tidigare varit så svullen i och haft ont i. Jag har ännu knölar (skid inflammation) på handleden som gör fan så ont, inget hjälper. Mitt ena knä är svullet och verkar nästan låsa sig när jag ska resa mig upp vilket jag gör under ett evigt stönande och ojande. Magen är ett skämt. Öronen är svullna igen och värken, jag sprutar kortison. Sjukliga tröttheten är ett gissel som slår till varje dag mer eller mindre. Så där, nu känns det bättre, ska snart ringa min husläkare och gnälla lite se om hon kan avhjälpa något.

Nu ska jag ringa till Angeli och prata hennes öron i bitar.

2 kommentarer på “T som i Taxi, nej, tack!

  1. Härligt med barnbarnet och alla goa tankar de små har! 🙂
    Hoppas din husläkare kan hjälpa med något, att det alltid ska vara något som jäklas och helst allt på en gång verkar det som. Hoppas också Angeli har örat kvar. 😉
    Sköt om dig ! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s