Hrmf

Här borde jag blåsa trumpet idag men det blev ingen ork över till det … jag har hör och häpna äntligen städat ur en av garderoberna. Nu hänger det fyra plagg kvar på galgar och det är så skönt att se, nu har jag två garderober kvar. Tyckte jag hade en skaplig dag men det var ett elände att plocka ur kläderna, störst säck till Myrorna och sen en pappkasse där de dyraste sakerna får ligga tills jag ev kommer iväg till en second hand butik, undrar just om något går att sälja.

Helgen blev inte alls som tänkt … sonen blev redigt sjuk med feber och frossa. Han sov och sov, vi andra roade oss så gott vi kunde. Men det är ändå så skönt att vara på landet en helg, det är själva bytet av plats som jag mår bra av.

Nu ska jag titta på tv igen …

 

2 kommentarer på “Hrmf

  1. Så bra att ni kom iväg då, så att det blir lite miljöombyte även om sonen blev sjuk.
    En garderob gjord, det är alltid något.
    Resten får du ta när en annan bra dag kommer i antågande.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s