Inte ens hunden vill ut

 

 

Nu är det konstigt här inne igen, texten jag skrev är borta även fotot jag la in, allt är snett i fälten runt om texten.

 

Här är rester av min text.

Jag suckade och tänkte att det var onödigt att överhuvudtaget klä sig och gå ut när han vill hem direkt, hoppas han nu inte vill ut och kissa allt för snabbt.

Igår var jag till husläkaren den bästa av alla … en remiss är skickad för utredning av min tarm och sen fick jag vaccinet så nu är det gjort. Tog sen en buss ner till centrum och handlade julklappar till marsipangrisen, lika skönt att ha det gjort.

Sitter och väntar på att det ska rinna till när jag skriver men inte sjutton händer det ett dugg i min trötta skalle ..

Ska äta lite lunch och sen sova, barnbarnet ska hämtas senare i eftermiddag och då vill jag vara lite piggare.

6 kommentarer på “Inte ens hunden vill ut

 1. Så roligt att du hör av dig jag har precis kommit in med Watson som har som snöbollar runt alla sina tassar. Det blev en snabb tassdusch för honom. Här går allt sin gilla gång som man sa förr …
  Jag ska titta in till dig snarast …

 2. Hej, det var jag som skrev häromveckan,från Finland 🙂 Idag var vi till nefrologen,maken och jag och hans värden blir successivt sämre,men enligt läkaren är det ändå rätt stabilt och hon ”lovade” att vi har ett dialysfritt år framför oss. Dottern mår bra, hon ska gå på kontroll ca 1 ggn/år. Hoppas din adventstid är lugn och mysig.
  Kram

 3. Åhh det låter fint att höra, om dottern ska gå 1 ggn/år så hoppas jag verkligen att hon har många år på sig innan det börjar trassla.
  Jag har det så bra jag bara kan, planerar att baka saffranslängder med mandelmassa i imorgon, kan vara bra att baka och stoppa lite i frysen.
  Stor kram till dig, hör gärna av dig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s