Inte svårt att förstå att SD ökar

Igår hörde jag att LO var på krigsstigen mot SD, tänk att de och de vanliga partierna inte kan fatta vad det är folk röstar på när de väljer SD. Inte är det hela deras främlingsfientliga program, det handlar bara om att vår regering/riksdag helt har tappat greppet om vad vi som samhälle kan tänkas ta ansvar för när det gäller andras liv. Att de inget fattar när kommunerna vägrar att ta in fler invandrare för att det helt enkelt kommer att dränera andra gruppers pengar. Det blir barn eller gamla som ska betala invandringen vilket inte alls är ok. Vi har inte råd helt enkelt … vi många vanliga svenskar ser med stor oro på den konstiga inställning partierna har för vårt land, inte är det vårt bästa de tänker på det är säkert.

Här har vi arbetslöshet vare sig man är ursprungssvensk eller invandrad svensk, vi har inget boende till de ungdomar som är med att betala skatt för invandrare, vi har inget boende över huvud taget utom för dem med pengar. Och var ska alla dessa 48-50`tusen invandrare som ska kommer nästa år Bo? Arbeta? Få sjukvård? Åldringsvård?Skolgång? Allt det där med stor bokstav som vi har det svårt med i vårt land. Det finns inte boende … sjukvården går på knäna … likaså åldringsvården och skolan. När slutade partierna att tänka på något annat än ev makt?

De snackar om att SD har enkla lösningar … ursäkta mig men hur svårt kan det vara att titta på hur det ser ut i vårt land och rätta mun efter matsäcken. Varför sätter de inte stopp på invandringen tills vidare, jobba hårt på att få ordning på dem som redan är här, arbete så att de hör till och drar sitt strå till stacken. Om de tog ansvar för invandringen som är så misslyckad skulle SD bli av med sina väljare. Hur svårt kan det vara?

Jag tror att fientligheten mot invandring byggs upp av riksdag/regering genom att inte alls bry sig om vad svenskar pratar om, oroar sig för och vill/önskar för sitt land. Sen deras mobbning mot ett invalt parti, det bådar inte gott, vad man än tycker om SD så vill inte jag se när sk vuxna beter sig och sen undrar de vad de ska göra åt mobbningen i skolan/på arbetsplatser. Börja med att vara ett gott föredöme själva …

 

 

10 kommentarer på “Inte svårt att förstå att SD ökar

  1. Ja jag säger som jag alltid sagt: Vi måste ta hand om våra egna först! Att ta in runt 50000 flyktingar är ju helt förbannat vansinnigt i dagens arbetslöshet och bostadsbrist! Du har så rätt i ditt inlägg Maggan!
    Hörde häromdan att vi ligger högst i europa med att ta emot flyktingar. Varför?? Får ”VI” bidrag för att vara duktiga Sverige eller vad ar det som gör att vi tar emot alla dessa människor??

  2. Någon slags hybris när det gäller att vara human i sin flyktingpolitik eller? Kanske känner sig våra politiker speciella när de sitter i Bryssel och skriver alla andra länder på näsan hur duktiga de är med det här att ta hand om andra. Sen att det har slutat att fungera i praktiken sopar det under bordet.

  3. Att politikeretablissemanget inte sätter stopp på invndringen tills vidare är för att de är rädda för PK-media och att löpa gatlopp, för att det inte passar detta verkliga styre.

  4. Mitt i prick! Precis så är det. Det finns en gräns för vad Sverige klarar. Jag ser hur illa det är i Malmö till exempel… Nej, våga lyfta frågan för det är inte rasism!

  5. Maggans modem/rauter har brunit så hon har vatkrn trlrfon eller internet. Förhoppningsvis är hon uppkopplad till nästa vecka igan. Maggan tackar för kommentarerna och önskar er alla en trevlig helg. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s