Synd om mig

Maken har verkligen kämpat med febertoppar och hosta, så pass bra att jag nu har fått ta över hans elände. Min kropp jobbar verkligen emot bacillerna, själv hänger jag med som en lealös trasa. Jag säger bara Panodil, tur att de finns när skallen håller på att sprängas och öronen värker ända ner i nacken.

Häromdagen var jag över till min tandhygienist, stolt som bara den gick jag ut med MVG i betyg. Nästan så att jag förväntade mig att få välja bokmärke.

Imorse kom vår dotter hem från två veckor bröllopsresa till Mexiko, alltid lika skönt att komma hem. Jag har problem med det tekniska så jag skriver inget mer.

8 kommentarer på “Synd om mig

  1. Allt är ” bra” med mig, jag har fastnat på Fb och har inte energi/lust att skriva. Jag har haft två rejäla förkylningar som har varit utdragna, men ska inte klaga det är de första riktiga förkylningar jag har haft på åratal. Njuren och alla prover har varit perfekta, jag har börjat äta efter lchf så några kilo har runnit av mig, hoppas att det kan bli min räddning. Söker lösningar för min kropp som inte orkar och aldrig blir sig lik igen. Watson har blivit ”förkyld” han har snörvlat och hostat men det har lugnat ner sig. Nu nyser han gult som drar åt grönt så vi ska boka tid till veterinären när vi kommer hem från landet. Har du snutit hund? För mig är det första gången, det är segt så jag drar ut det med papper, stackaren.
    Här på landet har jag varit i omgångar, har haft sån otrolig tur att jag har fått se vargen, lo och räv för att inte tala om alla fåglar jag matar i min fågelrestaurang. Senast idag traskade räven över gärdet och själen sjunger i mig. Några centimeter nysnö har landat och jag bryr mig inte så mycket, det räviga är isen under snön, får gå långsamt.
    Nu har mina två extradagar på landet gått åt att välkomna elkillen igår och rörmokaren idag. Fina killar en jämnårig och så en i min sons ålder. Jag har alltid gillat hantverkare, bjuder gärna på kaffe smörgåsar eller/och kaffebröd, det sista var det dåligt med sånt vågar jag inte ha hemma nu med min diet. Men en oöppnad pepparkaksburk hittade jag som tur var. Nu ska jag städa lite så det är fint när vi kommer i påsk. Kära Humlina ❤ vi hörs snart igen och varm tack för omtanken, om du har Fb så kan du få mitt namn, hör av dig till ellamags@hotmail.com

  2. Pingback: Livsglimtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s