Jag såg varg, lo och rävar

 • Länge sen du ”var hemma här” på din blogg.
  Hoppas innerligt att det mesta är OK.
  Skickar en stor bukett kramar med värme iii

   

 • Allt är ” bra” med mig, jag har fastnat på Fb och har inte energi/lust att skriva. Jag har haft två rejäla förkylningar som har varit utdragna, men ska inte klaga det är de första riktiga förkylningar jag har haft på åratal. Njuren och alla prover har varit perfekta, jag har börjat äta efter lchf så några kilo har runnit av mig, hoppas att det kan bli min räddning. Söker lösningar för min kropp som inte orkar och aldrig blir sig lik igen. Watson har blivit ”förkyld” han har snörvlat och hostat men det har lugnat ner sig. Nu nyser han gult som drar åt grönt så vi ska boka tid till veterinären när vi kommer hem från landet. Har du snutit hund? För mig är det första gången, det är segt så jag drar ut det med papper, stackaren.
  Här på landet har jag varit i omgångar, har haft sån otrolig tur att jag har fått se vargen, lo och räv för att inte tala om alla fåglar jag matar i min fågelrestaurang. Senast idag traskade räven över gärdet och själen sjunger i mig. Några centimeter nysnö har landat och jag bryr mig inte så mycket, det räviga är isen under snön, får gå långsamt.
  Nu har mina två extradagar på landet gått åt att välkomna elkillen igår och rörmokaren idag. Fina killar en jämnårig och så en i min sons ålder. Jag har alltid gillat hantverkare, bjuder gärna på kaffe smörgåsar eller/och kaffebröd, det sista var det dåligt med sånt vågar jag inte ha hemma nu med min diet. Men en oöppnad pepparkaksburk hittade jag som tur var. Nu ska jag städa lite så det är fint när vi kommer i påsk.

  Kära Humlina ❤ vi hörs snart igen och varm tack för omtanken, om du har Fb så kan du få mitt namn, hör av dig till ellamags@hotmail.com

2 kommentarer på “Jag såg varg, lo och rävar

 1. Det sägs ju att hantverkare är av de snygga slaget dessutom, så varför inte bjuda till med lite fika också 🙂 Det är de värda.
  Kram på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s