Tid är allt vi har

Barnbarn på gång

Tiden är så märklig, flyter omkring allt och finns i ett överflöd fast vi mitt i livet aldrig tycker att vi har just tid. Samhället har satt tid på tiden, fått oss att ständigt titta på klockan för att se vad tiden är fast tiden inte finns. Vi jagar ständigt tiden, allt för att hinna med alla måsten, måsten som många gånger inte alls är så viktiga som vi tror.

Att tiden förändras märkte jag igår, balkongens inglasning var öppen liksom de flesta vädringsfönster i lägenheten, tystnaden var märkbar och det tog en stund för mig att förstå att det var semestertiden som hade öppnat sig.

Sommarprogrammet har börjat och jag ser fram emot att sitta på altanen och lyssna på andras upplevelser och tankar.

Tiden är som tur begränsad när det gäller graviditet, vår dotter får sitt första barn i början på juli, det ser jag fram emot.

5 kommentarer på “Tid är allt vi har

 1. Hej raring det var inte igår jag var in här …. Tim fyllde fyra i januari och är första barnbarnet, dotterns barn som föds i juli är nummer två. Gud så roligt det ska bli.
  Jag hade problem att skriva mitt inlägg för att inte tala om bilden jag ville lägga in. Lite är nytt här inne och jag verkar inte ha hängt med. Så inlägget blev lite hattigt och rörigt men nästa gång hoppas jag få ordning på det hela.

 2. Tjingeling….Återvänder till din blogg och ser när jag läser här och var att även du fastnade i fb-träsket.
  Nu har jag tagit mig i kragen….Det finns så mycket att berätta, att dela med sig av…
  Men stort grattis till det kommande lilla knytet…som kanske sett dagens ljus nu…
  Och här fann jag även Znogge, tjingeling…..återkommer..

  Puffar för det skrivna ordet…

  😉

 3. Hej, jag känner som dig saknar att skriva här. Ska titta in till dig och se om jag kan komma igång igen, men det är som om luften har gått ur oss alla som har skrivit i många år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s