Ett litet ord som vänder på steken

Den mest bångstyriga, envisa sonen behövde en natt och en dag för att sluta sura. Själv var jag inte arg mest bara ledsen och så förbannat slut efter en natt med lite sömn och en morgon tidigare än fåglarnas.

Förlåt ett enkelt vackert ord men ibland sitter det så långt inne och jag vet inte om jag var riktigt redo för det, kändes som om jag hade behov av att ta lite längre tid på mig denna gång. Men förlåt sas det och vem vill sura länge i en liten stuga på landet?

Mig gick det ingen nöd på svärdottern växer och växer inte bara om magen, hon är verkligen en kvinna som jag kan vara stolt över som svärdotter.

Muren som maken och sonen murade på är nu klar så när som på en leccasten eller vad de nu kallad, den gör maken imorgon och nästa vecka kommer S med grävskopan och ska dels fylla igen vårt hål och så gräva upp yttersta lagret på den sk gräsmattan så vi kan så nytt.

Med värmen kommer UVI som ett brev på posten, fick ringa idag till njurvdelningen och prata med en läkare

3 kommentarer på “Ett litet ord som vänder på steken

 1. Trodde inte du skulle vara kopplad till denna blogg ännu, så det var fint att möta dig och din omtanke här. Jag har under en längre tid funderat på att börja här igen och till och med skrivit om det på Fb, nu verkar det som om jag är tillbaka. Är så trött på att läsa alla enraders inlägg och själv skriva för mycket för nära och för personligt. Kram

 2. Gomorgon! 🙂
  Jag har haft mailbevakning på din blogg sen du flyttade hit från ab.
  Så du kan ju tänka dej att jag blev förvånad nr det dimper in ett mail härifrån! 🙂

  Ja jag har ju sagt att fb bara är trams!
  En tävling i invärtes beundran som jag brukar säga.. 😀

  Hoppas du fortsätter skriva här för jag har saknat dina ord!

  Hoppas din dag blir okej!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s