Teknikens under?

Jag har redan skrivit ett inlägg, men var det är vet jag inte, mallig var jag fick till och med in en bild. Men publicera så långt räckte inte mina kunskaper. Fy så de har trasslat till det här inne med tekniken och var i fridens namn ska jag hitta er andra och ert skrivande på svenska? Varför får jag upp inlägg på engelska, jag är ju i Sverige och borde få upp era svenska inlägg och be särskilt om de på engelska inte tvärt om.

Vad menas med knappen Visuell och Text som ligger där uppe. Har redan fibblat med dem men fattar inte vad de håller på med?

3 kommentarer på “Teknikens under?

  1. Vad konstigt. Jag har inget konstigt på min hemsida. Visuell betyder att du får med bilder annars blir det bara text

  2. Jag har inte varit inne här på evigheter så de har gjort om en massa saker som jag ännu inte fattar. Vad klickar du på för att få upp det folk idag har skrivit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s