Bomber och granater åska och regn

Jag njuter av temperatursänkningen, åskan som slår hål på tystnaden och regnet det befriande.
Äntligen en dag att njuta av, mest är det svalkan jag är ute efter, mår verkligen inte bra av värmen.

Som alltid bär hög värme med sig urinvägsinfektion för min del, vi som är njurtransplanterade löper större risk att få detta elände. Självklart drabbas jag även denna sommar, äter nu penicillin efter samtal med en njurläkare.

Jag har ännu en släng av depression, vår hund dog i maj 13 år gammal och den sorgen ligger så djupt i mig, svårt att liksom komma ut på andra sidan. Sorg tar tid vare sig man vill eller ej, lugnet la sig hemma då vi äntligen fick hämta hans urna, han är hemma igen.
Tittar på andra hundar men det är ju bara Watson jag vill ha inte en annan hund. En del tror att det bara är att skaffa sig en ny hund, så fungerar inte jag.

Nu ska jag fortsätta dagen med att göra så lite som möjligt, njuta av regnet.regn

5 kommentarer på “Bomber och granater åska och regn

 1. Hej,
  Vad tråkigt att läsa att Watson gått över regnbågsbron, förstår att sorgen och saknaden måste vara enorm. 😦
  Sköt om dig och krya på urinvägsinfektionen.
  Kram!

 2. Nä. För varmt är inget för mig heller men kanske något värre för dig som det verkar. Ja, Watson är i hundhimlen och det är verkligen inte så lätt som att vända ett mynt å bara skaffa ny hund. Det är en familjemedlem som dött. Kramar!!

 3. Ja här var det också ett riktigt oväder. 🙂
  Slog ut telefon och internet.
  Vi bytte ut modemet och har i alla fall internet tillbaka men telefon får vi vänta med. Senast måndag har Telia sagt..

  Hoppas uvin lugnat sej nu och att du hittar lite svalka nånstans!

  Kram o tänker på dej!

 4. Så glad jag blev när jag tittade in och hittade liv hos mig med era kommentarer. Jag ska nu baka i helvetesvärmen …. Kommer kalasfolk imorgon, dottern och maken fyller samma dag och nu har sonens nya födelsedag den 19 juli så vi har slagit ihop det hela.
  Just nu känns det inte som en bra ide, 31,9 grader är det ute och jag vill bara ligga här inne med fläktens surr och med jämna mellanrum spraya ansiktet med vatten från en sån där blomvattenflaska. Men nu jäklar ska det bakas till morgondagen, har letat upp enklaste tänkbara kaka att slänga ihop. Dottern har med sig tårta imorgon och vi ska grilla till middag …
  Tanja vart tog du vägen, hittar inte in till dig?
  Turez, nog räcker värmen till, jobbigt om dottern är snorig, brukar aldrig ta slut i värmen, bacillerna växer och mår gott.
  Angeli, aha jag ringde igår och ingen svarade, hoppas ni fått ordning på luren nu. Ha det så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s