Suckarnas paradis

är landet där jag i tystnaden ofta just bara suckar och stilla tittar ut på mina nu i kylan uppburrade fåglar. En veckas höstsemester i tystnaden med maken sitter aldrig fel.

Själv skulle jag utan problem kunna stanna kvar här och bara vara i min egen tystnad. Men har en blodtappning på tisdag för Hb:t har blivit för högt igen och jag vill inte få några proppar.

En middag och en lunch har vi varit bjudna på i veckan, motståndet i mig kämpade hårt för att slippa, men klart vi åkte dit och lika klart var det väldigt trevligt att möta andra som vill umgås med oss.

I veckan konstaterade vi att vi under en lång period ätit för lite fisk och vi undrade varför det blivit så? Det ska vi ändra på och se till att det blir fisk flera gånger i veckan som vi tidigare gjort. Lite full i skratt blev vi när vi fick fisk i ugn på middagen i torsdags och fisk i ugn på lunchen igår, fredag. Så nu var fisken avklarad för denna vecka.

Nu bara måste jag hjälpa till och städa undan i huset vi ska hem idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s