A-personlighet jo, jag tackar som frågar, mutter

Snigeln är en stark symbol i mitt liv, livet går i snigeltakt nu för tiden, tog tid att lära sig njuta utan att misströsta och känna sig stressad. Mitt tidigare liv gick på högvarv för jämnan, brukar vara så för oss med A-personlighet. De där duktiga idioterna som tror att de är oumbärliga och ska göra allt och lite till helst själva. Sen sitter man där i väggen med ansiktet hårt intryckt som en mops utan att fatta något. Men jag har haft det så kul, gjort det jag ville och drömde om? Inte kan man bli dålig av det? Nähä du korkskalle, alla arbetsgivares dröm, anställ en och få två extra på köpet. Dyrköpt insikt att lida av resten av livet, idag konstaterat att man får hjärnskador av utmattningssyndrom, förr då trodde en del att vi A-personligheter var lata, ta er i kragen liksom. Mutter, jag som vet att jag jobbade mer än de flesta på de jobb jag har haft, var kul så länge det varade.

Med stor stolthet har jag idag efter besök hos frissan tagit en fika med citrontarte tror jag den heter och … nu kommer det, fotat min urdruckna kopp och en halv tugga kvar av den där underbara citronmarängdrömmen.  Klart ni undrar vad det är för märkvärdigt med det? Jo, jag är ingen höjdare på det där med mobiler och har aldrig fotat så där som många gör av de läckerheter de sätter i sig. Men som den nybörjare jag är glömde jag att fota härligheten innan nästan allt var slut. Visa min bild här? Glöm det, tror du att jag skulle få över min bild hit? Sånt kan inte jag än.

Äsch, det skiter sig med dieten idag igen, den där citrondrömmen blev min lunch, ingen som helst ordning på mig just nu.

Fridens …

2 kommentarer på “A-personlighet jo, jag tackar som frågar, mutter

  1. Fniss, skitsamma med planen att inte mumsa i dig en godsak. Det lät väldans gott. Och skulle vilja se fotot även om det bara fanns en liten bit kvar av citronmarängen!

    1. Är inte säker på hur sjutton man gör när man flyttar från mobil in hit, får ta ett snack med maken. Typiskt mig sa dottern som såg bilden i min Fb, alla andra sätter in så vackra bilder av det de äter men inte den här moderen … 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s