Att försöka bara vara i tystnaden, när telefonen ringer

Idag minsann kan solskrället stråla från en blå himmel, när jag inte har en altan att sitta på och njuta. Men jag njuter av tystnaden och lugnet utan min man och barnbarnet, helgen var intensiv med oavbrutet prat och konstant uppvaktning med korta inslag av manipulation om lusten att ständigt äta glass och godis och nu pratar jag inte om maken utan T som passar på att köra med farmor och farfar mer eller mindre misslyckat. Men farmor är en tuff kärring så han brukar lägga av när jag vässar rösten lite och tittar på honom. Rackarsunge han vet så väl var gränserna går …

Hela veckan ligger som en blank sjö och jag önskar inte kasta någon ”macka” som får ringar som kräver något från mig, vill bara vara. Ett kliv tog jag direkt, upp på vågen och borde inte vara förvånad, Viktklubben är betald för hela året och jag vet att det fungerar, men jag måste ju följa den om det ska vara någon vits med det hela. Nya tag som man säger …

Så ringde dottern som var hemma med lilla E vars mage krånglar och jag tappade tråden till det jag skulle skriva om …

Fridens på er …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s